PUT ON YOUR HAT, een campagne gebaseerd op de muzikale remake van The Color Purple en in aanloop naar Internationale Vrouwendag op 8 maart: Het thema dit jaar: Één wereld, duizend vrouwen.

Ik voel me vereerd dat ik door Dag van de Vrouwen  ben gevraagd mee te doen aan de campagne.
En ik heb volmondig JA gezegd, omdat ik veel raakvlakken in de The Color Purple zie en mezelf heel erg kan vinden in de symboliek van de hoed. Bovendien hoop ik anderen met mijn bijdrage te inspireren.

 

Hakken

Speciaal voor deze campagne heb ik hakken uitgekozen voor de yoga pose en deel ik een quote van Stephenie Meyer: ‘When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.’
Één van de vele boodschappen in The Culor Purple is: Behandel anderen zoals JIJ zou willen dat ze JOU behandelen, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.

De hoed

De hoed symboliseert empowerment van vrouwen. Het gevoel van zelfwaarde; het recht op keuzevrijheid; het recht op gelijkwaardige kansen en middelen; het recht op zelfbeschikking en het vermogen om invloed uit te kunnen oefenen op het realiseren van een rechtvaardige sociaal/economische maatschappij.
Hoe tof is het dan om samen met deze prachtige vrouwen een statement te maken.
Mijn bijdrage lees je hier.

Dagvoorzitter

Maar er is meer: Ik ben dagvoorzitter in Corrosia Almere Haven waar wij aan het eind van de middag gezamenlijk met wethouder Froukje de Jonge naar de Havenkom zullen wandelen alwaar zij de Orange the World Mozaïekbank zal onthullen.

Over de auteur

Regina van Amson is in te huren als authentiek spreker, storyteller en dagvoorzitter, waarin ze het heeft over  veerkracht en persoonlijk leiderschap.
Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Ben je op zoek naar inspiratie en/of inzichten? Wil je stappen maken in jouw leven en/of werk? Bestel dan mijn boek. Een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke tekst bestel je bij mij.

Je kunt het boek ook cadeau doen aan een ander.
Ook werkgevers bestellen het boek voor hun medewerkers. want gelukkige & vitale mensen maken gelukkige organisaties wat het bedrijfsrendement ten goede komt. Onlangs heeft het P-team 10 boeken besteld voor deelnemers aan een project.

Mijn boek is bij alle online boekwinkels en bibliotheken o.a. rozet in Nederland, België en Duitsland te bestlellen.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere en als het goed is ook bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en De nieuwe Boekhandel, Bos en Lommer in Amsterdam.

In Suriname bij Stichting Boekenportaal Suriname.

Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht op LinkedIn dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Ook op mijn bestelpagina vind je onderaan mooie reacties van lezers, die mij ontroeren. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.

Lobi (liefde in het Surinaams)