Je doet een vreugdedansje natuurlijk! Althans ik. Ook al was ik van te voren geïnformeerd dat dit zou gebeuren.
Want zeg nou zelf:  Welke beginnende auteur zou niet uit haar dak gaan als ze naast alle lovende reviews, ontroerende mails, én het feit dat haar boek – door support van derden, die ze niet eens persoonlijk kent –  nu ook in Suriname verkrijgbaar is, als kers op de taart de titel van haar boek tussen andere titels op een literatuurlijst ziet staan?
Een boek dat haar bloed, zweet en tranen heeft gekost!

 

Wat was nou het geval?

Een paar maanden geleden postte ik vol trots op LinkedIn dat ik mijn certificaat van vakbekwaamheid en het bordje met het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional had ontvangen. Ik was al jaren gecertificeerd Noloc erkend loopbaan professional.
Diantha Anthonijsz, een LinkedIn netwerk, merkte toen op: ‘Wat geweldig werk heb jij al gedaan. Ik maak binnenkort een review over jouw boek. Voor het schrijven van mijn scriptie burn-out (zelf ervaren) heb ik jouw boek op de literatuurlijst gezet!!

Ik: ‘Wauw Diantha Anthonijsz: Allereerst, hartelijk dank voor jouw felicitatie en jouw review over mijn boek die ik binnenkort ontvang.
Ik kijk ernaar uit!
Allerlei emoties gaan door mij heen van dankbaarheid tot aan tranen. Speechless ben ik. Voor een beginnende auteur is het een enorme eer te lezen dat mijn boek straks op jouw literatuurlijst prijkt.’

*Ik ken Diantha niet persoonlijk en ze had het boek ook niet bij mij gekocht. Dus ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar haar motivatie.

 

Dit is was ze schreef

Lieve Regina,

Ik koos ervoor jouw boek te gaan lezen, vanwege herkenning van mijn eigen burn- out en je leeftijd.
Ik dacht meteen: ‘Wauw, wat een POWERVROUW!
Als 60-jarige durf ik zelf eindelijk te vertrouwen in wat ik mag geven en ontvangen om te groeien in mijn innerlijk proces. Een proces waarbij er veel  vragen en pijn zijn geweest. Keer op keer totdat mij duidelijk werd, dat ik aan mijn Droom kon gaan werken. Deze energie voelde ik ook bij jou.

Toen ik ook de titel las – Sterker uit je burn-out! – stroomde er veel overwinning en moed uit!!
Ik heb bewondering voor je, dat je opnieuw jouw processen, herbeleefde. Die ervaring had ik ook bij het uitwerken van mijn scriptie.

Jouw boek heb ik in 4 dagen uitgelezen. Het is ECHT en PUUR in alle facetten.
Daarom,  lieve Regina wilde ik jouw boek een plaats geven in mijn scriptie. Het is GOUD!!!

Een proces van goud is loutering van innerlijke processen en levenslessen.’

Liefs,

Diantha Anthonijsz

 

Dankbaar

Dankbaar dat ik heb doorgezet en dat ik anderen kan helpen en inspireren met mijn boek. Ik koester en omarm deze blijk van waardering en zie het als de kroon op mijn werk. Ik word hier écht blij van! Want boy, oh boy, wat had ik toch last van mijn inner voices.
‘Ze gaan er vást wat van vinden. ‘Een coach die burn-out raakt, en dat noemt zich Work-Life Balance expert, laat me niet lachen!’
Ik stierf duizend doden, echt waar!

Misschien denkt je hoofd soms ook wel: ‘Wat heb ik nou te vertellen? Wie wil er nou naar mij luisteren?’
Neem de tijd. Ga dan vanuit je hoofd naar je hart. Daar vind jij vast en zeker je missie, jouw boodschap want weet je: Uiteindelijk weet jouw hart weet WIE JE ÉCHT BENT!
Dan komen JOUW woorden vanzelf wel.

 

Scriptie

Nadat ze geslaagd was voor de HBO opleiding Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis ontving ik haar scriptie om te lezen. Wat voelde ik me trots hier en daar woorden en zinnen uit mijn boek te spotten.

En dan … dan … die literatuurlijst. De afbeelding van het voorblad en de literatuurlijst vind je hiernaast.  De volledige scriptie kan ik om privacy redenen niet op mijn website plaatsen. Je kunt het voorblad en de literatuurlijst wel downloaden: Voorblad Scriptie D. Anthonijsz en Literatuurlijst

Diantha heeft een eigen bedrijf en werkt als paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en Holistisch energetisch werker. Diantha begeleidt ouders, kinderen en jong volwassenen.

 

 

 

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Het boek is in Nederland bij alle online boekhandels verkrijgbaar: Bij de bibliotheek , zowel lokaal als online bij Bruna, Muziekwijk – Almere en bij boekhandel Stumpel in Almere en in Suriname bij boekhandel Vaco.
Een gesigneerd exemplaar bestel je bij de auteur.

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.