Ik heb een passie voor coaching en word enorm blij als ik zie dat je jouw unieke pad gaat volgen. Of het mij is gelukt? Lees je in de reviews?.

 

Wauw, zoooo trots. Mooi commentaar ontvangen voor mijn e-book van
Alex Wit, freelance auteur.

In haar gratis e-book kun je goed zien hoe Regina in de praktijk te werk gaat. Eerst probeert ze je bewust te maken van je gedachten, gevoelens en gedragingen om je zo een dieper inzicht te geven. Daarna ga je praktisch aan de slag met jezelf met behulp van allerlei oefeningen. Zo kun je echt de gewenste veranderingen in je leven voor elkaar krijgen. En dit alles doet ze terwijl ze heel open is over haar eigen levenservaringen die haar tot de coach en trainer hebben gemaakt die ze nu is.

 

 

LOOPBAAN & BUSINESS

 

Esther Borgstein

Ik heb het ontwikkelingsadvies van Regina als zeer positief ervaren. Na het prettige intakegesprek en het invullen van allerlei vragen werd mij al snel duidelijk dat ik bij mijn huidige baan geen energie en voldoening meer kreeg.
Tijdens het traject heb ik een baan gevonden, die ik de komende jaren met plezier kan uitoefenen en die beter bij mij past. Mede door de goede begeleiding van Regina ben ik tot het slotsom gekomen,dat mijn nieuwe baan wel binnen de zorg blijft, maar op een heel ander gebied.

Het is prettig communiceren met Regina. Door haar jarenlange ervaring heb je ook echt een goed gevoel bij haar advies.  Zij laat jou ook allerlei dingen inzien waar jezelf nooit bij stilgestaan hebt. Zij is ook echt geïnteresseerd in jou, neemt je zeer serieus, neemt rustig de tijd en je kan ten aller tijde bij haar terecht. De benadering heb ik als zeer prettig ervaren.

Kortom: het is voor mij heel waardevol geweest.
Ik zou iedereen adviseren bij Regina het ontwikkelingsadvies te volgen, maar ook de andere diensten. Ik heb ook gekeken naar haar persoonlijk verhaal en dat sprak mij meteen aan.
Het cijfer dat Regina van mij krijgt is dan ook een dikke 9 !!!!!!

 

Sonja Zimmerman, zelfstandige interim manager, coach, projectleider, adviseur

In juli van dit jaar, toeval bestaat niet, kwam ik Regina (weer) tegen op LinkedIn. Op haar vraag of ik nog mensen kende die in aanmerking konden komen voor het ontwikkeladvies 45+, zei ik dan ook spontaan: Ja, ik :-). In een aantal sessies heeft Regina mij de juiste en overigens terechte, kritische vragen gesteld waardoor ik verder kan. 2019 was voor mij geen makkelijk jaar maar ik kijk mede dankzij het traject met Regina nu weer met een zonnige blik naar de toekomst. Ik heb er weer heel veel zin in! Mocht je 45 jaar of ouder zijn en een aantal sessies met iemand willen hebben om te zien hoe je verdere loopbaan eruit kan zien en hoe je je daarbij kunt ontwikkelen dan kan ik je van harte Regina aanbevelen. Dank je wel Regina!

 

Anja van Rens, Genetic counselor at Antoni van Leeuwenhoek

Door haar professionele houding, kritische vragen stellen en goed tegenwicht te bieden heeft zij mij goed geholpen inzicht te geven waar mijn behoeften liggen in mijn werk!

 

Esther Vos-Salarisadminitrateur, HR support

Regina is een warme, duidelijke gesprekspartner en coach. Zij heeft me in korte tijd veel laten inzien en zelfs na mijn traject bleef zij betrokken en geïnteresseerd.

 

Yvette

Regina verwoordt precies waar het om gaat. Ik heb bij haar een adviestraject gevolgd en kan het zeker aanbevelen!

 

Andrea Out

De begeleiding van Regina van Amson heb ik als bijzonder fijn, persoonlijk en professioneel ervaren. Zij weet met haar aanwezigheid het gevoel te geven dat ik er toe doe en mag zijn wie ik ben, met al mijn positieve en negatieve kanten en weet de weg te vinden om dieper bij mezelf naar binnen te gaan en mijn kwaliteiten te ontdekken. Ze heeft de discipline om – wanneer wat wordt ‘afgedwaald’ tijdens het gesprek-  terug te komen op de vraag en van daaruit weer verder te gaan. Ik geef Regina een dikke 8 voor haar begeleiding.

 

Purcy Sweeb, Senior Business Analyst at ING

Na jaren in het buitenland gewerkt te hebben had ik behoefte aan een gesprekspartner over loopbaanontwikkeling, en kennis over bedrijven en carrière in Nederland over het algemeen. Hierin heeft Regina me enorm geholpen met haar ruime ervaring in coaching, en haar empathisch vermogen. Regina is niet bang om je een spiegel voor te houden, en helpt je om zelf tot conclusies te komen.
Ik beveel daarom Regina van harte aan als sparringpartner bij loopbaanontwikkeling.

 

Anita

Door Regina haar doorvragen en stimuleren om na te denken en om me heen te kijken ben ik erachter gekomen dat mijn huidige functie perfect bij mij past.
Bedankt voor alle tijd en aandacht die je me hebt gegeven.

 

Anneriek Wesselink, Manager P&O bij Wilco, Wilco Meppel en Wilco Zutphen

Ik kwam met Regina in contact door onze bedrijfsarts. De BA adviseerde om haar in te zetten als coach voor een begeleidingstraject van een medewerkster. Ik heb zelf een open kennismakingsgesprek met Regina gevoerd, waarbij we bij diverse onderwerpen hebben stilgestaan. Wat me hier vooral van is bijgebleven, is haar persoonlijke benadering, brede aanpak, eerlijkheid en het durven voorhouden van een spiegel. Daarnaast kwam ze over als warm mens, maar wel iemand die duidelijk en confronterend durft te zijn. Voor mij essentiële eigenschappen voor een coach. Tevens schrijft ze duidelijke verslagen en schroomt niet om ons -als opdrachtgever- ook adviezen mee te geven. De betreffende medewerkster en ook wij als wij als opdrachtgever zijn tevreden over het verloop van het traject.

 

Daniëlle lagerweij, Casemanager verzuim bij SZamen b.v / Crov®

Regina luistert en voelt wat je nodig hebt, past met deze informatie het traject aan om zo samen het gewenste resultaat te bereiken. Een geweldige vrouw met passie voor alles wat ze doet.

 

Niet-aangeboren hersenletsel

In november 2014 heb ik een Brughoektumor (Hersenstamtumor) operatie ondergaan.  Helaas is na een week een hersenvliesontsteking geconstateerd en was ziekenhuisopname wederom gewenst.
Ik had geen werk en zat middenin een echtscheidingsprocedure.

Via een instantie kwam ik in contact met Regina voor re-integratie naar werk. Mijn echtscheiding was inmiddels uitgesproken.
Regina had al snel door dat e.e.a. niet in orde was en is mijn herstelperiode onder de loep gaan nemen. Vervolgens heeft zij mij in contact gebracht met een neuroloog en andere specialisten. Aansluitend heb ik nieuwe onderzoeken ondergaan.
De conclusie: niet-aangeboren hersenletsel.

Regina is zonder enige financiële verplichting en uit betrokkenheid steeds mee geweest naar de gesprekken. Ze heeft mij ook in contact gebracht met een instantie, die mij nu helpt mijn leven weer op orde te krijgen met als uiteindelijk doel weer mee te gaan draaien in het sociale leven en het arbeidsproces.
Zonder de steun van Regina was dit mij niet gelukt. Ik ben haar ontzettend dankbaar.

Hans Weppner

 

IRO (Individuele Re-integratieovereenkomst  UWV)

Olive Kapel
De begeleiding van Regina is deskundig en er wordt goed naar mij geluisterd. Op een schaal van 0 – 10, een dikke 10.

Mary Bleije
Op de banenbeurs was niemand bereid om mij, vrouw van 56 jaar, in hun bestand op te nemen.
Dankzij jouw stimulerende persoonlijkheid zit ik nu weer in het arbeidsproces.

Martin
Wanneer er iets fout gaat handelt ze snel en vakkundig en draait soms tafels ten goede om.
Op een schaal van 0 – 10 geef ik de begeleiding van Regina een 9.

 

Loopbaanoriëntatie

Tamara Swaanen
Ik heb veel tips gekregen m.b.t. LinkedIn en solliciteren. Andere krachten van Regina? Haar persoonlijke aandacht en haar luisterend oor.

Rik Geuze
Regina is een vriendelijke, geduldige professional die mij op een prachtige, persoonlijk afgestemde manier heeft geleerd om mezelf zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt.

 

Stressmeting  CSR®-Methode

F. de Boer
Het stressonderzoek, verzorgd door Regina, heeft mij veel inzicht en duidelijkheid gegeven waardoor de eerste stap is gezet in mijn rouwproces.

 

UWV

Adri Bouterse, arbeidsdeskundige 
De samenwerking met Regina is steeds weer open en vruchtbaar. De klanten maken door haar inbreng wezenlijke vorderingen in leven en werken.

 

Heling & Partners B.V

Joost Veenendaal, gecert. registerarbeidsdeskundige, . 
Ik heb Regina leren kennen als een bevlogen, oprechte en deskundige loopbaancoach.  Ik kon ik uitstekend  met haar sparren over complexe situaties.

 

Agathon

Onno Vendel,
Als geen ander is Regina in staat ‘vastdenken’ te veranderen in ‘omdenken’. Hierdoor onstaat ruimte voor beweging.

 

vm. gedeputeerde Provincie Flevoland

Andries Greiner, 
Haar persoonlijke achtergrond, gecombineerd met haar vakvrouwschap, leidt ertoe dat competenties en talenten van mensen opgemerkt worden. Regina maakt de ‘Difference4you’!

 

Ook op LinkedIn vind je reviews: https://nl.linkedin.com/in/reginavanamson

Meer  reviews? Klik op de button rechts.

Meer reviews