afbeelding1

    Startersstress

 

 • Ben jij die veelzijdige starter met een
  brede interesse, die heeft besloten zijn of
  haar passie te volgen?
 • Heb jij behoefte aan een klankbord, die
  serieus en met aandacht luistert naar JOUW
  ideeën en plannen? Iemand die jouw
  stimuleert en op voet van gelijkwaardigheid
  met je meedenkt,  maar ook kritische vragen stelt?
  Iemand die tijdelijk naast je loopt, out of de box denkt en denkt in mogelijkheden?
 • Merk je dat je hoofd overloopt met allerlei vragen en dat je af en toe het gevoel hebt dat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Veelzijdigheid

Uit eigen ervaring weet ik dat je veelzijdigheid optimaal kunt inzetten om inkomen te genereren. Je maakt je onderneming sterker waardoor je de continuïteit van je bedrijf kunt waarborgen. Je focust je niet op één doelgroep, product, dienst of activiteit maar bundelt jouw kennis, deskundigheid en ervaring samen in meerdere diensten. Op deze manier spreid je jouw risico, anticipeer je op nieuwe ontwikkelingen en blijf je in je “flow”.
Als je focust op mogelijkheden, creëer je snel oplossingen en krijg je resultaten.

 

Business & kids

Herken je dit?

 • Je hebt een goed lopende business, maar vindt er eigenlijk niks meer aan. Je maakt lange dagen en hebt het gevoel dat je leven enkel nog maar draait om werken.
 • Je ervaart veel stress en voelt je schuldig tegenover je kids en familie, omdat je belangrijke gebeurtenissen zoals onlangs nog een begrafenis en zelfs het afzwemmen van je zoontje hebt moeten missen.
 • Je zit in enorme spagaat tussen het moederschap en zelfstandigheid en weet soms niet waar te beginnen.
 • Iedere dag is een uitdaging voor je om op een ontspannen manier alles op tijd en met het gewenste resultaat gedaan te krijgen.
afbeelding1

 

Ervaringsdeskundige

Natuurlijk heb ik door de jaren heen als alleenstaande werkende moeder de nodige tegenslagen gekend. Tegenslagen die mij alleen maar sterker hebben gemaakt. Het was vaak vallen, opstaan en weer doorgaan. Een harde leerschool. Dat kan ik je wel vertellen. Gaandeweg heb ik geleerd een betere balans te vinden tussen werken en leven. Deze kennis wil ik als ervaringsdeskundige op meerdere levensgebieden graag met je delen.

 

Wil jij ontdekken?

 

Wil JIJ ontdekken hoe TOF veelzijdig ondernemen kan zijn?
Wil JIJ ontdekken hoe je JOUW bedrijf en leven zodanig kunt organiseren dat alles weer lekker gaat stromen en je weer een happy business mom wordt?

Laat mij jou helpen.

We gaan aan de slag met de BID©-methode, een methode die ik heb ontwikkeld vanuit mijn eigen levenslessen.

Bel of mail mij