Toen ik in 1972 als ongehuwde moeder – ik was toen 18 – vanuit Suriname naar Nederland verhuisde had ik nooit durven dromen dat ik op mijn 53ste vanuit een WW-uitkering voor mezelf zou beginnen. Laat staan dat ik op mijn 67ste mijn eerste boek zou lanceren en dat ik ooit mijn levensverhaal op het podium zou delen als spreker.

 

Inspirerende spreker, storyteller, dagvoorzitter

Ondertussen ben ik  gecertificeerd authentiek spreker.
Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, storyteller of dagvoorzitter die sprankelt spreker, storyteller, dagvoorzitter, lezing, en gaat voor interactie door het publiek erbij te betrekken? Iemand die spreekt vanuit haar hart, levenswijsheid en ervaringsdeskundigheid en het heeft over veerkracht? Iemand die weet hoe het voelt om als alleenstaande, werkende en studerende moeder alle ballen in de lucht te houden. Iemand die weet wat een burn-out met je doet en bekend is met HSP?

Dan ben je hier op het juiste adres. Mijn doel is om bezoekers naar huis te laten gaan met een flinke portie nieuwe inzichten, vertrouwen in de toekomst en frisse energie. Mijn presentaties zijn op maat gemaakt. Ik put uit mijn eigen levenslessen van vallen, opstaan en weer doorgaan. Afgewisseld met humor en zelfspot. Boeiende verhalen die onverwachte inzichten bieden. Verhalen die laten zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. Verhalen die overtuigender zijn en meer losmaken dan  een Powerpoint-presentatie vol bullets en verrijkt zijn met voorbeelden vanuit mijn eigen leven en bedrijf.

Spreekt dit je aan? Contact mij: Onder het genot van een kopje koffie of lunch kunnen we nader kennismaken en onderzoeken of wij matchen.

 

Regina als gastspreker

Onlangs had ik mijn debuut als gastspreker bij ROC Friese Poort in Drachten  voor een groep derdejaars, mbo 4 studenten, die de opleiding E-commercemanager volgen! Jongeren in de leeftijd van 17 – 24 jaar.

Tijdens de coronapandemie was eenzaamheid en depressiviteit onder de jongeren veel in het nieuws geweest. De docente wilde de studenten iets bieden over mentale gezondheid. Dus deed ze op LinkedIn een oproep voor een inspirerende gastspreker: Iemand die bepaalde mentale hobbels had overwonnen en tips had voor de studenten. Een netwerk tagde mij. Vanuit de verschillende geïnteresseerden viel haar keuze op mij.

Op LinkedIn vind je mijn bijdrage met als titel ‘De Cirkel is rond.’ Immers studenten waren de aanleiding tot het schrijven van mijn boek. Laat ik nou mijn debuut maken als gastspreker voor een groep studenten: DANKBAAR!

 

Review docente:

Dit is het review van de docente aan het eind: ‘Je merkte dat de jongeren eerst moesten wennen aan Regina. Ze wisten niet goed wat ze konden verwachten. Gaandeweg stelden ze zich steeds meer open. Deels kwam dat doordat Regina haar ervaringen deelde, dichtbij zichzelf bleef en zichzelf echt liet zien. Het contact was laagdrempelig. Regina ging op zoek naar de verbinding met de studenten. Ze keek ook samen met hen vooruit naar wat voor soort stress zij in de toekomst zouden kunnen tegenkomen. Ik kijk terug op een positieve presentatie!’

 

Regina als spreker tijdens de 50plusbeurs, Jaarbeurs Utrecht

Thema Veerkracht

Hieronder een aantal reviews van bezoekers:

Alida Vreden – Cyrus, Cyrus Care, Stichting Samen Sterk Ondernemen, Young Starters

Ik heb echt genoten van je presentatie en ik ben ontzettend dankbaar dat ik je via LinkedIn heb leren kennen💜💜💜
Ik vond het geweldig dat ik met je nichten heb kennisgemaakt.
Keep up the good job!✨

 

Josuel Rogers, HIPHOP CULTURE COACHING

Het was hartstikke leuk om je zo te zien stralen en nog leuker hoe je het publiek meekreeg. 💪🏾🌞

 

Fathma William, Bloggen en vloggen Single MOM

Je hebt het super goed gedaan: Ik ben zo trots op je en je ziet er heel goed uit.
Ga vooral zo door💜

 

Regina als avondvoorzitter, 8 maart 2023, Vrouwenavond

Dit jaar is het thema: ‘Onbeperkt Leefbaar’ en staan we stil bij gendergelijkheid.
In die zin was het thema op mijn lijf geschreven als ik kijk wat voor persoonlijke groei ik heb doorgemaakt sinds mijn komst naar Nederland in 1972.

Hier lees je meer over deze avond.

En hier kun je een fragment van de video bekijken op LinkedIn