Als ik van één van mijn dagelijkse wandelingen naar huis terugloop, zie ik ze staan.

Dochter geeft moeder een kus.

Ik loop spontaan naar ze toe … terwijl ik opmerk: Ik kom wel vaker leuke dingen tegen tijdens mijn wandelingen, maar dit? Dit is écht bijzonder! Een auto feestelijk ingepakt met een rode strik!!! Dat zie ik alleen op tv!

Ben je voor je rijbewijs geslaagd en heb je dit opvallende cadeau van je moeder ontvangen?

Zij, lachend: Nee hoor … Dit is een blijk van waardering voor mijn lieve moeder, die altijd voor mij klaarstaat en mij door dik en dun heeft gesteund tijdens een bijzonder moeilijke tijd in mijn leven. Ze cijfert zich altijd voor mij weg. Niets is haar te veel. Ze is niet alleen mijn moeder, maar ook mijn maatje, mijn rots in de branding … Ze wilde al een tijdje een auto, maar er waren steeds weer andere prioriteiten.

Mijn mond valt open van verbazing … een dochter die haar moeder verrast met een auto … meestal is het omgekeerd, toch? Ouder doet kind een auto cadeau of iets anders groots … Moeder en dochter schieten in de lach.

Ik voel me helemaal warm worden van binnen om zoveel dochter-moeder-liefde en wil dit vastleggen.

Ik vertel hen dat het maken van leuke foto’s tijdens mijn dagelijkse wandelingen een hobby van mij is geworden sinds ik met een nieuwe levensfase ben begonnen en niet meer fulltime onderneem. Vaak plaats  de foto’s op social media met een inspirerende verhaal voor een stukje empowerment. Ik vraag of ik een foto van hen mag maken.

Tuurlijk: Geen probleem!
Zie ze daar nou shinen🌞 Mooi plaatje hè?
Een toonbeeld van onvoorwaardelijke liefde en waardering❤️

Niet te geloven: Wat heb ik toffe reacties op LinkedIn gekregen op deze bijdrage: Ruim 92 likes en hartjes en leuke comments. Chantaal Raak schrijft: ‘Oww wat een geweldige post weer Regina 😍
Je hebt er oog voor om bijzondere dingen in het alledaagse te spotten.

 

‘We rise by lifting others.’ – Robert Ingersoll

 

Over de auteur

 

Regina van Amson is in te huren als authentiek spreker, storyteller en dagvoorzitter, waarin ze het heeft over  veerkracht en persoonlijk leiderschap.
Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Ben je op zoek naar inspiratie en/of inzichten? Wil je stappen maken in jouw leven en/of werk? Bestel dan mijn boek. Een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke tekst bestel je bij mij.

Je kunt het boek ook cadeau doen aan een ander.
Ook werkgevers bestellen het boek voor hun medewerkers. want gelukkige & vitale mensen maken gelukkige organisaties wat het bedrijfsrendement ten goede komt. Onlangs heeft het P-team 10 boeken besteld voor deelnemers aan een project.

Mijn boek is bij alle online boekwinkels en bibliotheken o.a. rozet in Nederland, België en Duitsland te bestlellen.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere en als het goed is ook bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en De nieuwe Boekhandel, Bos en Lommer in Amsterdam.

In Suriname bij Stichting Boekenportaal Suriname.

Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht op LinkedIn dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Ook op mijn bestelpagina vind je onderaan mooie reacties van lezers, die mij ontroeren. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.

Lobi (liefde in het Surinaams)