Mijn naam is Regina van Amson (1953), moeder van 2 kids en oma.
Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON. Dit betekent: Een vrouw is niet klein te krijgen. Ik herken mezelf in die tekst. Een leven van ups, maar vooral van veel downs om te worden WIE IK BEN: daadkrachtig met veerkracht en bezieling. Zo startte ik op 17 juli 2006 – zonder enige financiële back-up – vanuit een WW-uitkering voor mezelf: ik was toen 53 lentes jong.

 

Mijn Why

Jouw inspireren is waar ik goed in ben. Mijn omgeving omschrijft mij als een vrouw met veel levenservaring, deskundig, een warm hart, altijd oprecht geïnteresseerd, toegewijd, inspirerend en open.
Ik heb een hart voor coaching en word enorm blij als ik zie dat je jouw unieke pad gaat volgen. Datgene gaat doen waar jouw hart vol van loopt. Gaat voor waar je goed in bent en kiest voor jou eigen levenspad.
Als je weet wie je echt bent (ziel), dan word je een blij mens (hart). Je gaat met meer plezier, geluk, succes en vitaliteit leven, werken of ondernemen (hoofd). Een leven dat wel druk en turbulent kan zijn, maar waarin jij stevig staat onder alle omstandigheden vanuit een diep vertrouwen in, WIE JIJ BENT.
Ik had een stevige burn-out nodig om hierachter te komen.

 

Mijn How

Ik coach eclectisch wat betekent dat ik de begeleiding volledig afstem op jouw hulpvraag en persoonlijke situatie: maatwerk. Daarbij combineer ik verschillende methoden en technieken om samen met jou het beste resultaat te bereiken.
Ik houd je een spiegel voor, maak contact en daag je uit. Je krijgt inzicht- en bewustwordingsvragen afgewisseld met opdrachten waardoor er een transformatie zal plaatsvinden. Je gaat de regie en verantwoordelijkheid over je eigen leven nemen en stappen zetten naar jouw eigen (werk)geluk en/of business.

Ik werk volgens de BID methode©, een methode die ik heb ontwikkeld vanuit mijn eigen levenslessen.
Bewustzijn: Ik ben een veld van mogelijkheden en oneindige creativiteit
Intentie: Ik accepteer het heden en maak plannen voor de toekomst
Doen: Ik bewandel mijn pad met onverzettelijke doelbewustheid en laat mij niet afleiden van het beoogde resultaat, wat er ook gebeurt.

 

Mijn What

Mijn specialisaties? Stress- en burnout,  loopbaan en businesscoaching.

Verder ben ik in te huren als inspirational spreker / storyteller: authentiek spreken.

Daarnaast schrijf ik  blogs voor mijn eigen website. En op media en nieuws praat ik je bij.

Ik ben  Loopbaanprofessional, gecertificeerd gebruikster van de CSR®-Methode en gecertificeerd Verliesbegeleidster (specialisme werk).

 

Voor wie?

Als je toe bent aan een volgende stap in business, leven of werk.
Werkgevers met hart hun voor personeel want enthousiaste en vitale collega’s maken gezonde organisaties.

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, loopbaan professional en authentiek spreker / storyteller. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van  het boek ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’

 

 

Ik gun iedereen een gelukkig en succesvol leven met meer plezier en vitaliteit en loop hier graag een eindje in mee om te helpen dit doel te bereiken.

Wil je weten hoe? Kijk dan snel verder op mijn website

Of wil je meteen contact?

 

Note:

In januari 2023 zal deze website worden geüpdatet!!