Mijn naam is Regina van Amson (1953), moeder van 2 kids en oma.
Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON. Dit betekent: Een vrouw is niet klein te krijgen. Ik herken mezelf in die tekst. Een leven van ups, maar vooral van veel downs om te worden WIE IK BEN: daadkrachtig met veerkracht en bezieling.

Ik wordt gezien als verbinder, een vakvrouw, omdenker, authentiek en beschik over een positieve touch: Iemand met een groot hart.

 

Starten vanuit een WW-uitkering

Weet je wel waar je aan begint?”; “Wat voor zekerheid heb je nou?”; “Je bent al 53!”; “Wat nou als je het niet redt!” Deze reacties kreeg ik toen ik in 2006 besloot vanuit mijn WW-uitkering fulltime te ondernemen.
Mijn bedrijf Difference4you was geboren. Het enige dat ik meenam was een behoorlijke dosis lef, mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van leven, loopbaan, re-integratie en jobcoaching.
Bovendien wist ik hoe het voelt om als alleenstaande, werkende en studerende moeder alle ballen in de lucht te houden! Mijn bedrijf was booming en ik had personeel. Ik ben gevallen, opgestaan en weer doorgegaan.

Mijn leergierigheid, positieve instelling en de bereidheid om in mezelf te investeren waren mijn ankers. Vaak kreeg ik van mijn omgeving te horen: ‘Je bent ambitieus, een streber.’
Ik wist wel beter: ik was bereid te investeren in financiële onafhankelijkheid en economische zelfstandigheid.

 

Boek

In 2020 lanceerde ik mijn boek: ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT,’ dat gaat over veerkracht, creativiteit, persoonlijk leiderschap en mentale gezondheid. Het is voorzien is van inspirerende tips & quotes op het gebied van leven en werk. Het is een boek dat je uitnodigt om zelf de regie over je leven en/of werk te nemen. Een boek voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en inzichten.

Ben je op zoek naar inspiratie en/of inzichten? Wil je stappen maken in jouw leven, werk of bedrijf?
Bestel dan mijn boek. Je kunt het boek ook cadeau doen aan een ander.
Ook werkgevers bestellen het boek voor hun medewerkers.

 

Waar te koop?

Mijn boek is bij alle online boekwinkels in NL en België verkrijgbaar en te leen in  bibliotheken.
In Suriname bij Vaco, bestelmedewerkerbuitenland@vaco.sr én bij Stichting Boekenportaal Suriname.
Een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke tekst bestel je bij mij.

 

Nieuwe levensfase

Let op!
Onlangs ben ik een nieuwe levensfase ingegaan: De pagina’s Loopbaan & Coaching zijn niet meer actief!

Mijn focus ligt nu op mijn boek en ik ben in te huren als spreker, storyteller en dagvoorzitter.  Als spreker en storyteller heb ik het over mijn levenslessen, mindset, veerkracht, werkgeluk, mentale gezondheid en persoonlijk leiderschap. Dit doe ik met een rake dosis zelfspot, humor, een leerzame boodschap afgewisseld met een kleine opdracht en energizers.

Inspirerende groet,

Regina❤️

 

Vragen?