Als je wilt worden WIE JE BENT

boeklancering, sterker uit je burnout, als je wilt worden wie je bent, video, impressievideo, impressie, difference4you, regina van amson, coach, spreker, auteur

 

‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT’

Daar lag ik dan, tot niets in staat. Ik voelde me hondsmoe, mezelf volledig kwijt, geestelijk compleet leeg. Mijn zicht was wazig, mijn stem was ik deels kwijt, mijn armen wilden niet omhoog. Ik voelde me schuldig, stom, een loser. Hoe had ik het toch zover laten komen? Wat nu? 

Ben jij een pleaser of een perfectionist? Heb je een te groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wil je altijd doorgaan, ook al voel je je moe? Dan herken je jezelf in het verhaal van Regina van Amson. Maar hoe breek je met oude gewoontes? En hoe ontdek je waar je echt blij van wordt?  Dit boek geeft je niet alleen stof tot nadenken, maar bevat ook praktische tips voor iedereen die niet op de oude weg wil doorgaan. 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren life-, work- & businesscoach. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Daarnaast is ze authentiek spreker.

 

‘Ik heb het boek aan één stuk uitgelezen. Het is een verhaal dat ontroert, bemoedigt en inspireert. Het verhaal van een vrouw die veel tegenslagen overwint, zelfs tot het uiterste moet gaan om overeind te blijven, de rand van de afgrond ziet en … zichzelf en haar bedrijf hervindt.’
Andries Greiner, voorzitter Stichting MKBDoorgaan, voormalig gedeputeerde Provincie Flevoland

 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die dit boek leest er iets uit zal halen wat levensverrijkend zal blijken te zijn. Een aanrader!’
Wendel Slingerland, Bedrijfsarts-adviseur, BIG 99044139401

 

‘Kun je elke keer opnieuw beginnen? Een inspirerend boek voor wie denkt dat het niet kan. Soms is slechts een kleine eerste stap nodig, en dit boek kan zo’n stap zijn. Het gaat over omgaan met vooroordelen, over succesvol ondernemen en luisteren naar je lichaam… Onze grootste tegenslagen blijken achteraf een waardevol geschenk te zijn.’
Maria Genova, journalist en schrijver

 

Ik wil dit boek!

Misschien eerst de boeklancering bekijken?

Boeklancering 21 augustus 2020

En toen was het zover. Op 21 augustus mocht ik twintig lieve mensen ontvangen – die speciaal voor mij naar Almere waren gekomen om samen mijn boeklancering te vieren – op een mooie locatie: Stadslandgoed De Kemphaan, bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op. Hier werden we in de watten werden gelegd door Irma van der Mee en haar team.

Voor mij was dit een heel speciale dag. Wat was het onwijs spannend. Het was voor mij niet alleen mijn schrijversdebuut, maar ook mijn debuut als spreker en host…
Maar wat was het bijzonder: ik voelde mij geliefd en gedragen door zoveel warmte en belangstelling van de aanwezigen. En wat heb ik genoten van al die blije gezichten, reacties, bloemenzee en cadeautjes. Ik ben daar zo dankbaar voor.

Ik opende deze feestelijke middag dansend op muziek van een Surinaamse band, Bumbum Dingenss, ‘Uma no abi fadon.’ Daarbij vroeg ik de gasten op te staan en vanuit hun eigen plek mee te dansen terwijl ik swingend een rondje maakte: in mijn ene hand een ingelijste foto met de tekst ‘Uma no abi fadon’ – wat betekent een vrouw is niet klein te krijgen – en in mijn andere hand mijn mijlpaal, mijn boek.
Helaas hebben we de échte muziek niet op video vanwege de auteursrechten.

Daarna vertelde ik wat de aanleiding was van het schrijven van mijn boek.Toen gaven wethouder Froukje de Jonge en Andries Greiner een indrukwekkende speech: ik voelde mezelf groeien van dankbaarheid. Aansluitend verraste Jermaine mij met zijn speech met woorden die mij haast deden ontploffen van trots. Voor een moeder die haar kids alleen heeft opgevoed was dit de kers op de taart, sorry Froukje en Andries!
We eindigden deze middag met de boekuitreiking, waarbij ik geassisteerd werd door mijn dochter.

Hieronder zie je de sfeerimpressie video van mijn boeklancering

Ik wil dit boek!

 

Hieronder een impressie van de gasten

 

Froukje de Jonge, wethouder diversiteit en inclusie 

‘Blijmoedig en energiek. Iets goeds halen uit alles wat je meemaakt. Dat gevoel neem ik mee na je boekpresentatie. Dat en die trotste blik van je kinderen.’

 

Andries Greiner, voorzitter Stichting MKBDoorgaan, voormalig gedeputeerde Provincie Flevoland

 ‘Regina was het stralend middelpunt van de bijeenkomst waar haar eerste boek werd gepresenteerd. Een boek dat velen zal helpen een weg uit hun burn-out te vinden!’

 

Monique Dekker

‘Het was heel fijn om bij jouw boeklancering aanwezig te zijn. Ik zag op die dag een Regina die ik nog niet kende. Ze ging al dansend  langs haar bezoekers, in de ene hand het boek  en in de andere hand  een prachtig schilderij. Op het schilderij stond de tekst “een vrouw is niet klein te krijgen” (vertaald vanuit het Surinaams).

Hoewel je  klein van stuk bent, heb je bewezen dat jij niet klein te krijgen bent. Niet alleen met dit prachtige boek maar ook in het leven. Ik vond het erg leuk om naar jouw zoon te luisteren, die vol passie sprak over zijn moeder en alles wat ze had meegemaakt én overwonnen. Echt geweldig!

Het was een mooie middag. Ik weet dat jouw boek heel veel mensen de kracht zal geven, die ze nodig hebben om op te staan en van overleven terug te gaan naar leven.’

 

Priscilla Hutter

‘Gister mocht ik samen met een aantal andere genodigden de boekpresentatie van Regina van Amson bijwonen.
Regina is een wijze, krachtige en liefdevolle vrouw die, zoals ze zelf zegt “Met de billen bloot” gaat in het boek. Door haar oprechte verhaal te vertellen geeft ze lezers moed!’

 

Damy Mungra

‘Regina, het was een fantastische middag met alleen maar stralende mensen. Je voelde dat ‘THE POSITIVE VIBE’ bij allen aanwezig was. Ik heb genoten van je dans, je speech en je stralende glimlach. Fantastisch!
Heel veel kracht en zegeningen toegewenst!’

 

Sherida Samson

‘Een bijzondere en plezierige middag, waarbij de aanwezigen door Regina meegenomen werden in een zeer inspirerende uitleg en presentatie van haar verhaal/boek. De sfeer was gezellig en ongedwongen. Top Regina!’

 

Stella  de Swart

Ik vond de openhartigheid die je zoon gaf ontzettend ontroerend en ook heel krachtig, omdat het zoveel zei over wie jij bent als moeder en vrouw! Je dochter was er ook zichtbaar door ontroerd over wat je zoon zo liefdevol vertelde.
Je dochter leverde op haar bescheiden liefdevolle wijze haar bijdrage.

Ik vond de plek waar de boeklancering plaatsvond geweldig,,  écht super! De kleine setting en de persoonlijke aandacht tijdens de boekuitreiking, waarbij jij iedereen even toesprak en/of de gelegenheid gaf iets te zeggen was ook fijn!

Je geeft met je boek heel veel inspiratie, inzichten en handvaten: mooier kan je het niet maken!
De mensen die je boek gaan lezen kunnen het voor zichzelf wel beter en daardoor mooier maken, omdat je jezelf zo bloot hebt gegeven.’

 

Marleen Does

‘Een fantastische ervaring met gezelligheid, verbondenheid en herkenbaarheid. Ik heb echt genoten van de presentatie en ik heb een mooi en inspirerend boek aan overgehouden.’

 

Josuël Rogers

‘Een persoonlijke lancering voor een persoonlijk boek. De boeklancering had een intieme en gezellige sfeer, passend bij een dame die haar ziel in haar boek heeft gezet.
Peace, love & respect.’

 

Edseline Rijkers

‘Een gezellig klein groepje, een prachtige locatie. Het dansje vond ik heel leuk, net iets anders. Iedereen was meteen in de stemming gebracht.

 

Ingrid Lub-de Vries

‘Deze middag heeft mij voornamelijk nieuwe inzichten en hoop gegeven.

 

Manuela van Amson

‘Een fijne bijeenkomst met een prettige sfeer. Veel gezien, veel gehoord en veel geleerd!’

 

Milco Campfens

‘Er hing een ontspannen sfeer.’

Luka Campfens

‘Inspirerend!’

boeklancering, sterker uit je burnout, als je wilt worden wie je bent, video, impressievideo, impressie, difference4you, regina van amson, coach, spreker, auteur

Ik wil dit boek!