Toen ik op 53-jarige leeftijd vanuit een WW-uitkering besloot als zelfstandige datgene te gaan doen waar mijn hart van gaat zingen had ik er nooit bij stilgestaan, dat ik ooit mijn levensverhaal op het podium zou delen als spreker.

 

Speaker’s Night

De afgelopen twee jaar  was Speaker’s Night in Almere mijn leerschool waar ervaringsdeskundigen met hun levensverhaal veel indruk op mij maakten.
Mijn omgeving had mij al een aantal keren erop gewezen dat ik met mijn verhaal op het podium hoorde. Sterker nog, een netwerk van mij vond dat het mijn plicht was anderen met mijn verhaal een positieve boost in de goede richting te geven.
Maar ik twijfelde. Ik op het podium????.

Tijdens een bijeenkomst begin dit jaar herkende ik veel overeenkomsten in het verhaal van één van de gastsprekers in mezelf,  de struggles, de creatieve oplossingen, het overleven, het doorzetten en het vasthouden van je passie.  Het indringende verhaal en de uitspraken van deze jongeman hebben mij op die bewuste avond overtuigd.

 

Authentiek spreken

spreker, inspirational speaker, storyteller, storytelling, speaker, lezing, burn-out, suïcidaal,, alleenstaande moeder, starten vanuit WW, authentiek, authentiek spreken, difference4you12 Jaar later ga ik  mijn veel bewogen leven als inspiratiebron delen om anderen te inspireren  in beweging te komen.

Voordat ik het podium pak wilde ik mijn kennis en ervaring  eerst verrijken met een training ‘Authentiek Spreken’.
Mijn streven is op een speelse en authentieke manier van begin tot einde contact te maken met het publiek . En het is mij gelukt!
Dit is de feedback die ik terugkreeg van de deelnemers en de trainer: ontwapenend, sterk, bedachtzaam, warm, geïnteresseerd, betrouwbaar en standvastig. Een verhaal dat blijft hangen.

Yes, ik ben een vrouw met een goed verhaal en ik kan met mijn inspirational talks en lezingen het beste van jou naar boven halen. Je gaat naar huis met een boost aan nieuwe inzichten, vertrouwen en lef om de volgende stap te zetten in jouw leven. Hoe mooi is dat!
Ik ben er klaar voor ?.

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt mij als ervaringsdeskundige inzetten voor de volgende thema’s:

  • Storytelling / inspirational speaking / lezing: Ik vertel openhartig over suïcidale gedachten &  burn-out;
  • Storytelling / empowering alleenstaand ouderschap, werken & studeren: Ik weet vanaf mijn 18e als alleenstaande ouder alles over het omhoog houden van alle ballen. Doelgroepen jonge moeders en 18+ ouders, alleenstaand / gescheiden;
  • Storytelling / inspirational speaking: Samenwerken kent geen leeftijdsgrenzen;Retro, niet oud, difference4you, worklife balance, business coach. speaker, authentiek
  • Starten vanuit een uitkering na je 50ste: Ondernemen kent geen leeftijdsgrenzen;
  • Welzijn: omgaan met pieken en dalen in je leven; out of the box denken, leven en werken;
  • Overige thema’s op het gebied van leven, loopbaan, business, work- life balance, leven met een uitkering.

 

Ik sta als gastspreekster op de gastenlijst bij THE MON€YSCHOOL.

 

Mij boeken als gastspreekster, inspirational speaker, storyteller of voor een  lezing?

Onder het genot van een kopje koffie, thee of tijdens de lunch bespreken wij de verschillende mogelijkheden.

 

Neem contact met me op