Onlangs had ik een interview met Radio SRS.

Het thema:  Surinamers overal

Het interview ging over mijn komst naar Nederland, mijn ervaringen, werken in Nederland, mijn boek Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT en waar ik nu sta.

Het interview hoor je hier.

 

Boek

Ben je op zoek naar inspiratie en/of inzichten? Wil je stappen maken in jouw leven en/of werk? Bestel dan mijn boek. Een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke tekst bestel je bij mij.

Je kunt het boek ook cadeau doen aan een ander.
Ook werkgevers bestellen het boek voor hun medewerkers. want gelukkige & vitale mensen maken gelukkige organisaties wat het bedrijfsrendement ten goede komt. Onlangs heeft het P-team 10 boeken besteld voor deelnemers aan een project.

Mijn boek is bij alle online boekwinkels en bibliotheken o.a. rozet in Nederland, België en Duitsland te bestlellen.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere en als het goed is ook bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en De nieuwe Boekhandel, Bos en Lommer in Amsterdam.

In Suriname zowel bij Vaco, stuur hiervoor een mail naar bestelmedewerkerbuitenland@vaco.sr als bij Stichting Boekenportaal Suriname.

Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht op LinkedIn dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Ook op mijn bestelpagina vind je onderaan mooie reacties van lezers, die mij ontroeren. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.

Lobi (liefde in het Surinaams)