Lieve mensen wat heb ik toch onwijs leuke en enerverende dagen gehad.
Eerst de viering van twee mijlpalen zondag 30 juli: Het 17-jarig bestaan van mijn bedrijf, Difference4you en mijn 70ste verjaardag in besloten kring met een benefietactie voor Stichting MAIT SUpport onder het motto: Kinderen zijn de toekomst! Hiervoor hebben we (familie, vrienden en bekenden: lees LinkedIn netwerk) een mooie donatie opgehaald.
Mijn dank gaat nogmaals uit naar alle aanwezigen die hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag🥳

En dan op 2 augustus naar aanleiding van deze twee mijlpalen een leuk stukje op ALMERE ZAKEN online, waarin tevens aandacht voor de presentatie van Marjorie Malbons over de verschillende projecten van Stichting MAIT Support voor kinderen in Suriname. Een van de projecten is ‘Lekker fruit op school.’
Bijzonder: Dit artikel stond een paar dagen op de eerste plaats van ‘Meest gelezen.’

 

 

Interview

Op 1 augustus mocht ik tijdens een interview bij Radio Lelystad vertellen over de totstandkoming van mijn boek. Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.
En ik mocht drie verzoeknummers opgeven. Het werden Uma nabi fadon van Bumbum Dingeness (Vrij vertaald uit het Surinaams: Een vrouw is niet klein te krijgen), No More Drama van Mary J. Blige en Ik hou van mij van Harrie Jekkers.

Ik eindigde het interview met twee zinnen gerelateerd aan de ondertitel van mijn boek:
‘De grootste uitdaging is: Op zoek gaan naar JEZELF.
‘De op één na grootste uitdaging is: Blij zijn met wat je vindt.’
Ik ben ontzettend blij en dankbaar met wat ik heb gevonden: MEZELF🙏🏽

 

Persoonlijke groei

Wat een persoonlijke groei heb ik toch doorgemaakt sinds mijn burn-out. Doet me denken aan één van de boeken die mij hebben geholpen tijdens mijn persoonlijke transformatie: Het boek van Jan Bommerez, Kun je een rups leren vliegen?
Ook de positieve reacties op mijn boek hebben mijn zelfvertrouwen nog meer doen groeien.
Dankjewel: Lucia Fer en Joshua Buijnink voor jullie tijd en Ernst Blokker, techniek.

 

 

Boek

Voordat ik het vergeet: Ben je op zoek naar inzichten, bewustwording of inspiratie? In mijn boek vind je veel tips en quotes die je helpen om stappen te zetten in je leven of werk. Tevens wijt ik een heel hoofdstuk aan mijn roots en ga ik met ‘De billen bloot’ in hoofdstuk 7. Daarnaast interview ik 3 mooie mensen met elk een persoonlijk verhaal.

Je kunt het boek cadeau doen aan JEZELF of aan een ander. Bedrijven en instellingen schenken het boek aan hun medewerkers want gelukkige & vitale mensen maken gelukkige organisaties wat het bedrijfsrendement ten goede komt. Onlangs heeft het P-team 10 boeken besteld voor deelnemers aan een project.

Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht op LinkedIn dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Ook op mijn bestelpagina vind je onderaan mooie reacties van lezers, die mij ontroeren. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.

Mijn boek is bij alle online winkels in Nederland, België en in Duitsland te bestellen.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere en als het goed is ook bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en De nieuwe Boekhandel, Bos en Lommer in Amsterdam.

Voor Suriname mail je naar: bestelmedewerkerbuitenland@vaco.sr

Een gesigneerd exemplaar met een mooie tekst erbij, bestel je bij mij.

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.