Op 30 juli vierde ik een dubbel jubileum: Het 17-jarig bestaan van mijn bedrijf Difference4you  en mijn 70ste verjaardag. Dit deed ik in kleine kring met familie, vrienden en bekenden met een benefietactie voor Stichting MAIT SUpport in Suriname onder het motto: Kinderen zijn de toekomst.

 

Presentatie

Ik volg Marjorie Malbons, oprichtster Stichting MAIT al een tijdje en was erg belangstellend naar haar projecten voor de kinderen in Suriname. Op deze dag zag ik haar en haar team voor het eerst. Ze zou een presentatie geven over haar stichting in Suriname.
Het was ook fijn een aantal bekenden vanuit LinkedIn weer te zien Ook Priscilla Hutter had de moeite genomen de reis naar Almere te maken. Priscilla is één van drie kanjers die ik in mijn boek interview.
Het was een gezellige middag mét elkaar en aandacht vóór elkaar waarbij een stukje maatschappelijk betrokkenheid centraal stond.

Mijn dank gaat uit naar alle aanwezigen die van deze dag een sfeervolle dag hebben gemaakt en hebben bijgedragen aan de benefietactie.
Ik heb ontzettend leuke feedback teruggekregen van de aanwezigen.
Een van de aanwezigen merkte op: We kenden elkaar niet eens en toch hadden we meteen leuk contact met elkaar. Het leek wel één hele grote familie. Ik kan mij geen mooier compliment bedenken.

Speciale dank gaat uit naar Wandana en haar man, Soenil, die mij vanaf het eerste uur hebben bijgestaan met de organisatie, de voorbereidingen, het eten, te veel om op te noemen en mij samen met Mati hebben ontlast, zodat ik alle aandacht had voor de gasten.

 

Artikel in Almere Zaken

En nu staat er een uitgebreid stukje in Almere Zaken online, waarin ook aandacht wordt besteed aan de projecten van Stichting MAIT SUpport.
Dank Almere Zaken en Fiona Mirea voor het schrijven van het artikel.

 

Boek

Voordat ik het vergeet: Ben je op zoek naar inzichten, bewustwording of inspiratie? In mijn boek vind je veel tips en quotes die je helpen om stappen te zetten in je leven of werk. Tevens wijt ik een heel hoofdstuk aan mijn roots en ga ik met ‘De billen bloot’ in hoofdstuk 7. Daarnaast interview ik 3 mooie mensen met elk een persoonlijk verhaal.

Je kunt het boek cadeau doen aan JEZELF of aan een ander. Bedrijven en instellingen schenken het boek aan hun medewerkers want gelukkige & vitale mensen maken gelukkige organisaties wat het bedrijfsrendement ten goede komt. Onlangs heeft het P-team 10 boeken besteld voor deelnemers aan een project.

Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht op LinkedIn dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Ook op mijn bestelpagina vind je onderaan mooie reacties van lezers, die mij ontroeren. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.

Mijn boek is bij alle online winkels in Nederland, België en in Duitsland te bestellen.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere en als het goed is ook bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en De nieuwe Boekhandel, Bos en Lommer in Amsterdam.

Voor Suriname mail je naar: bestelmedewerkerbuitenland@vaco.sr

Een gesigneerd exemplaar met een mooie tekst erbij, bestel je bij mij.

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.