Herken je dit: je bent er helemaal klaar voor.
De media staat er bol van: veel mensen hebben als gevolg van corona moeite om de stress onder controle te krijgen die gepaard gaat met thuiswerken, de baanonzekerheid stijgt, sommige ondernemers hebben het zwaar, de mentale weerbaarheid in de zorg wordt ernstig ondermijnd door lange werkdagen en zo meer struggles.

Je besluit in de Week van de Werkstress als steun een leuke winactie voor je boek op te zetten. Je weet immers als geen ander wat stress met je doet.
Maar dan… dan… word je geveld door een fikse griep. Thanks God: No corona🙏🏾
Niets gebeurt zomaar, alles heeft een reden. Dat weet je inmiddels wel, na een stevige burn-out.
Het enige wat je kunt doen is accepteren, loslaten … , je klein durven maken en hulp vragen: dat deed ik en die kreeg ik en hoe.

En dan krijg ik een super bericht van mijn uitgever. Biblion heeft een toffe recensie gegeven op mijn boek. Met toestemming van Biblion mag ik een citaat publiceren:

‘De auteur, Regina van Amson (1953) heeft zich gespecialiseerd in alles wat met burn-out te maken heeft.
De verhalen zijn persoonlijk en intiem van aard, waardoor de lezer meer betrokken raakt om
daadwerkelijk de tips uit het boek ter harte te  nemen.’

 

Is ie niet mooi?

Met dank aan mijn proeflezers Danielle Lagerweij, Wendel Slingerland en Latifa el Khatouti. Andries Greiner voor zijn voorwoord, Alex Wit voor zijn steun, Maria Genova voor haar triggerpoints en Michelle Shanti (Paris Books) voor haar lovende feedback op mijn manuscript.

 

Mijn boek bestellen?

Wil je mijn boek graag lezen? Ben je op zoek naar inzichten, bewustwording of inspiratie? Wil je stappen zetten? In mijn boek doorbreek ik het taboe rondom burn-out en schulden.
Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.
En op deze bijdrage heb ik leuke reacties op LinkedIn gehad.

Mijn boek is bij alle (online) boekwinkels in Nederland, België en in Duitsland te bestellen.
In Suriname bij boekhandel Vaco en op Curaçao bij boekhandel Bruna.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere, bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en boekhandel Stumpel.

Een gesigneerd exemplaar met een mooie tekst erbij, bestel je bij mij 🙏🏾

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.