Lol in je werk is niet leeftijdsgebonden

3 maart 2019

lol in je werk, lol in je werk niet leeftijdsgebonden, coach, business coach, worklifebalance, balance, balans, vrouw is niet klein te krijgen, passie, stress, burnout, burn-out, eigen regie

 

Dat is de kop die de Gooi-en Eemlander gaf aan het interview dat ze onlangs met mij  hadden.

En dat klopt want je oud voelen is een keuze?

En er is nog meer moois?. Dit interview heeft niet alleen in het Noordhollands Dagblad gestaan, maar in alle regionale kranten in Noord- en Zuid-Holland, hoorde ik van de journalist.

In het interview merkte ik op dat ik een boek over mijn burn-out schrijf. Als klap op de vuurpijl zie ik mijn naam later staan op een bestsellersblog en dat terwijl mijn boek nog “in wording” is? .  Wat een boost krijg ik hiervan?.
Bestsellers: Lol in je werk: Coach Regina schrijft een boek over burn …bestsellerboek.blogspot.com/2019/02/lol-in-je-werk-coach-regina-schrijft.html

En als kers op de taart meldden zich binnen drie dagen ook nog eens drie cliënten voor een Ontwikkeladviestraject,  die de zaterdag editie hadden gelezen?.

Wauw, ruim een jaar geleden reageerde ik op een oproep met als thema:”Lol in je werk”. Ik hoorde niets en dacht er ook niet meer aan. Totdat ik eind januari een mail ontving met de vraag of ik nog interesse had om mee te werken aan een interview. Precies op het moment dat ik bezig ben met mijn boek. En nu sta ik in de krant! Het klopt ècht: toeval bestaat niet!

Waar een krantenartikel toe kan leiden ?

Het artikel lezen? ?

Lol in je werk

 

Wist je trouwens dat ik ook Ontwikkelingsadvies trajecten voor 45+ begeleid vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid? Deze trajecten zijn ook bestemd voor ZZP en worden volledig vergoed door het Ministerie. Interesse? Lees hier meer over.

 

Voel je vrij een reactie achter te laten? .

Enne: sharing = caring

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvette
Yvette
1 jaar geleden

Wat een positief en eerlijk artikel, Regina verwoordt precies waar het om gaat. Ik heb bij haar een adviestraject gevolgd en kan het zeker aanbevelen!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x