• Heb je kenmerken van autisme of AD(H)D?
    Merk je dat deze kenmerken jouw persoonlijke vaardigheden gaan overheersen op je werk?
    Dat je “overprikkeld” of “oververmoeid” raakt, omdat je hoofd vol zit en je niet meer helder kan denken? En dat je tot overmaat van ramp ook nog last krijgt van “een kort lontje?
  • Ben je een kei in je werk, maar kun je niet volledig jezelf zijn doordat je last hebt van onzekerheid, faalangst, verlegenheid of perfectionisme?
  • Merk je dat je geen zin of energie meer hebt om te werken, omdat je ergens op vastloopt?
  • Loop je rond met werkstress, burn-out of bore-out?

Dan heb ik goed nieuws voor jou!

Werkgevers zijn steeds vaker bereid te investeren in gemotiveerde, betrokken en getalenteerde medewerkers want gelukkige organisaties zijn gezonder, presteren beter en zijn succesvoller.
Specifieke redenen om in medewerkers te investeren zijn: goed werkgeverschappersoonlijke groei, verhoging arbeidsproductiviteit, verzuimpreventie, dreigende arbeidsongeschiktheid en snelle re-integratie na ziekte.
Vaak heeft de werkgever een verzuimverzekering die ook preventieve vergoedingen kent. O&O fondsen (opleiding & ontwikkeling) kunnen tevens worden aangewend voor het beter functioneren van medewerkers. Ook komt het voor dat de werkgever zelf wil investeren, omdat hij medewerkers krijgt die meer in hun “flow” zitten (lange termijn rendement).
Investeringen die de werkgever zelf doet zijn meestal (deels) aftrekbaar.

afbeelding1
Jobcoaching is een ondersteunende instrument dat ingezet kan worden door werkgevers om het maximale uit hun medewerkers te halen.
Jobcoaching kan zowel op de werkvloer als buiten de werkomgeving,  als het werk het toelaat,  worden ingezet.

 

 

 

 

 

Wil je weer in je “flow” komen? Weer neuriënd naar je werk en fluitend terug? Leren hoe je jouw persoonlijke vaardigheden op de juiste manier kunt inzetten?
Werk doen dat beter bij jou past?Je weer lekker in je vel voelen en je unieke zelf zijn?Ik ben Register jobcoach en heb ruim 10 jaar ervaring in het succesvol coachen van medewerkers en hun leidinggevenden. Ik werk volgens de methodiek Supported Employment en ben tevens gespecialiseerd in letselschadetrajecten.

 

 

Support nodig?