Klik op de afbeelding hieronder om  de opname bekijken!

 

Onlangs was ik te gast bij “Zichtbaar met Monique Dekker”.

Thema: Hoe ga je om met tegenslagen in je leven?

Allemaal hebben we weleens tegenslagen in ons leven. Hoe ga je ermee om? Blijf je erin hangen? Ga je bij de pakken neerzitten? Of ga je kijken naar mogelijkheden?

 

Niet makkelijk

Het was niet makkelijk mijn verhaal te vertellen, maar met mijn bijdrage had ik een doel.

Met het eerste deel van mijn verhaal wilde ik mensen laten zien dat er altijd keuzes zijn in je leven. Soms vraagt het veel lef en doorzettingsvermogen om je doel te bereiken, maar het komt jouw persoonlijke ontwikkeling altijd ten goede.

Het andere deel, mijn burn-out, was meer als empowerment bedoeld. Na een tunnel van diepe duisternis is er altijd weer een tunnel van licht.

 

Positieve reacties

Op mijn bijdrage heb ik veel positieve reacties gekregen. Hier een greep uit de reacties:

  • “Jouw verhaal herinnerde mij eraan kracht te halen uit mijn verleden. En mezelf nog meer te waarderen. Ik ben absoluut niet gek. Veel succes en bedankt voor je verhaal. Ik blijf je volgen”, gr Miranda.
  • “indrukwekkend en inspirerend”, liefs Monique.
  • Ik heb zelf met nogal wat tegenslagen te maken gehad, dus het voelt bijna als of het zo moest wezen dat ik uitgerekend nu jouw bijdrage tegen kom. Ik geloof namelijk ook niet dat het je gaat helpen als je jezelf in de slachtofferrol houdt. Dank voor je inspirerende woorden en levensverhaal. Succes en blijf mensen inspireren. Mvg Vanessa.
  • Ik  weet  hoe moeilijk het is als alleenstaande werkende moeder, weinig mensen tonen begrip. maar als je maar in jezelf gelooft dan komt alles goed, hrtgr Tamara
  • Felicia Mau-Asam:Ik heb het filmpje bekeken Regina. Heb je nog niet eerder ontmoet maar wat ben jij een krachtige en inspirerende vrouw.

 

Klik op de afbeelding hieronder om te opname te bekijken!

Met mijn verhaal hoop ik je te inspireren en te empoweren bij moeilijke momenten in jouw leven.

 

Zichtbaar met Monique

 

Delen? Graag.

Heb je na het kijken vragen? Neem dan contact met mij op.

Hartelijke groet,

Regina