Week van de werkstress 13 t/m 16 november 2017

15 oktober 2017

Save the date: 15 november 2017

 

Annemarijn Oosterwelder en Regina van Amson organiseren in de week van de werkstress op 15 november a.s.  speciaal voor mensen met een WW-uitkering een middag met als thema “Aandacht voor jouw ZELF”.
Heb je een geen uitkering, maar wel een laag inkomen dan ben je ook van harte welkom.

 

Annemarijn: De glimlach in de ogen bij het doen en voelen van de oefeningen is onbetaalbaar

Regina: Waar energie vrij kan stromen, is gezondheid, innerlijke rust en vitaliteit

 

Annemarijn, fysiotherapeut

In 2010 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen met “Volleven” en verder te gaan met begeleiden van volwassenen en kinderen met fysiotherapie en mindfulnes.

 

Waarom budgetfysio en mindful bewegen?

Omdat ik deze producten naar de burgers met een smalle beurs wil brengen. Hen in de gelegenheid wil stellen hydrotherapie te kunnen volgen, mee te kunnen doen met groepsfysio, yoga of met indult bewegen. Iedereen betaalt naar draagkracht. Omdat ik geen personeel heb of dure ruimtes huur kan het betaalde bedrag laag blijven.

Daarnaast deel ik mijn kennis met collega’s in India.

Ook in Nederland probeer ik aan alle nationaliteiten hulp te bieden. Juist die mengeling aan mensen en activiteiten geeft mij heel veel voldoening.

 

 

Regina van Amson, Life-, Work-, Business coach, Trainer

Als alleenstaande werkende ouder had ik in mijn tijd een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Werkgevers durfden het risico niet aan om mij in vaste dienst te nemen. Ik wilde zelfvoorzienend zijn. Dus werkte ik via uitzendbureaus en ik had regelmatig banen voor bepaalde tijd, wat veel werkstress gaf. De keerzijde was dat ik in de periodes dat ik geen werk had, afhankelijk was van een WW-uitkering.

In 2006 besloot ik op 53-jarige leeftijd vanuit een WW-uitkering het roer volledig om te gooien en als zelfstandige te gaan voor mijn passie namelijk loopbaan & coaching. Mijn bedrijf was “booming” totdat ik in 2011 op persoonlijk vlak werd geconfronteerd met zeer ingrijpende gebeurtenissen en verlies van een dierbare met tot gevolg een stevige burn-out. Na mijn herstel heb ik mij gespecialiseerd in stress- preventie & interventie & burn-out coaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd verliesbegeleidster met de focus op verlies van werk of verlies binnen het werk.

 

Initiatief tot het organiseren van de middag

Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om de “eindjes aan elkaar te knopen” en hoeveel stress dit kan geven, wilde ik een bijdrage leveren aan de Week van de werkstress door de focus te leggen op mensen met een laag inkomen. Uit onderzoek is gebleken, dat m.n. mensen met een WW-uitkering veel stress ervaren.

Annemarijn is een goede bekende van mij. Bovendien weet ik hoe maatschappelijk bewogen zij is.
Toen ik haar vroeg om mee te doen ging ze dan ook meteen akkoord met mijn voorstel deze doelgroep in het “zonnetje” te zetten.

 

Wat gaan we doen

Regina gaat als ervaringsdeskundige informatie verstrekken over wat stress inhoudt,
wat de signalen zijn en hoe je negatieve stress de baas kunt worden.

Daarnaast zal zij aan de hand van een aantal ontspanningsoefeningen je handvatten aanreiken om meer in balans te komen, je concentratie te vergroten en de controle los te laten.

Aan het eind krijg je de hand-outs mee, zodat je thuis verder kunt oefenen en werken aan jouw
EIGENWAARDE, zelfvertrouwen en vitaliteit.

Tip: Draag makkelijk zittende kleding

 

Annemarijn zal de Workshop Mindful bewegen geven.

De workshop Mindful bewegen bestaat uit zittende en staande oefeningen.

Een uur lang aandacht en zorg voor jezelf, zodat je verfrist weer verder kunt. Je ontdekt je eigen basis en hoe je uit je hoofd weer in je lijf kunt komen. Oefeningen die je gelijk thuis kunt doen.

Tip: Er is geen speciale kleding vereist.

 

Aantal deelnemers

Maximaal 10

 

Aanvang?

Van 15.00 – 18.00 uur

 

Waar?

Ontmoetingscentrum de Wijkhoek , Assenplein 1, Almere – Stedenwijk Noord

 

Kosten?

Geen

 

Inschrijven?

Bij Regina van Amson.

www.difference4you.nl                     www.volleven.nl

 

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x