Je  werkt al jaren met zeer veel plezier bij je werkgever, hebt toffe collega’s en er zijn goede randvoorwaarden op het gebied van werk & scholing.  Een ideale werkplek voor jou, toch? Wat nu als je baan plotseling ophoudt te bestaan?? Wat waren je vaardigheden en talenten ook alweer? Natuurlijk kun je hierachter komen tijdens een outplacementtraject? Maar wat als het bedrijf om bedrijfseconomische redenen moet sluiten? Dan heb je naast het rouwproces, ook nog een ander probleem om mee te dealen. Het zoeken en vinden van een baan en dan kom je erachter dat de arbeidsmarkt in 20 jaar behoorlijk is veranderd.  Dat overkwam José vorig jaar.

 

Je werkt al 25 jaar als zelfstandige en je bedrijf loopt als een trein. Je hebt het druk zat. Maar stel dat hier plotseling de klad in komt?. Ben je wel voldoende op de hoogte van de veranderingen in jouw branche? Kun je hier snel genoeg op anticiperen en meebewegen? Is jouw bijscholing up to date? Of is jouw scholing door de drukte op een lager pitje komen te staan?

 

Tijdig en bewust werken aan veranderend arbeidsmarktperspectief

Ben je 45 jaar of ouder? Een niet-werkloze werknemer of zelfstandige zonder personeel?
Werk je minimaal 12 uur per week? Wil je het heft in eigen handen nemen over jouw carrière?
Mogelijk kom je in aanmerking voor het gratis ontwikkeladvies. Een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Persoonlijk leiderschap

Het ontwikkeladvies stimuleert je de regie over jouw loopbaan in eigen handen te nemen.
Je krijgt een beter beeld  van wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend jouw pensioenleeftijd bereikt. Het ontwikkeladvies geeft jou inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden voor het geval je iets anders zou willen?

 

 

Meer weten??

Surf dan naar