Een burn-out kan iedereen overkomen. Je wordt stilgezet in je leven en vaak ben je tot niets meer in staat. Het is een overweldigende ervaring die je flink laat schrikken en waar je niet zomaar even uitstapt.

Zo begint Hannie van Grol, recensent  bij ‘In de boekenkast’ haar recensie van mijn boek ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.

Ik krijg een adrenaline boost als ik dit lees. Allerlei emoties gaan door mijn heen en dan komen de tranen: bakken vol. Naja, zo voelde het.

Hannie vervolgt haar recensie met vier ⭐️⭐️⭐️⭐️
‘Sterker uit je burn-out! is een autobiografisch verslag van een vrouw die de nodige weerstand in haar leven tegen is gekomen. Ze slaat zich er moedig doorheen en vertelt open en eerlijk over haar mislukkingen, maar ook over haar successen en wat uiteindelijk de winst is geweest van deze moeilijke periode.

Sterker uit je burn-out! staat naast haar persoonlijke verhaal vol met tips voor iedereen toepasbaar. Het is een puur, eerlijk en openhartig verhaal over de valkuilen die ze tegenkwam, haar moedige en gedurfde aanpak naar zichzelf toe. Ze spaart zichzelf niet, ze stelt zich open en kwetsbaar op.
Het persoonlijke verhaal van Regina Amson is interessant om te lezen, omdat het voor veel mensen herkenning oplevert.
Een aanrader. Misschien is een aanvulling op dit boek met nog meer handvatten en bruikbare tips een aangenaam en gewenst vervolg.’

❗️Enne er is nog meer leuks: Linksboven de recensie zie je sterretjes. Nee, niet letterlijk, haha. Daar kun je je vote uitbrengen. Hoe interessanter je de recensie vindt, hoe meer⭐️.

Op het moment dat ik dit schrijf, staan er 6 votes en zie ik dat de recensie 50 keer is gedeeld op Facebook. Tof hè.

Doe je mee?

De volledige recensie lezen?