Happy People - difference4you, Better business - difference4you, Ready for Tomorrow - difference4you, Ready for the future - difference4you, pak die kans - difference4you, subsidie - difference4you, werknemer - difference4you, loopbaan APK - difference4you, ZZP - difference4you, ontwikkeladvies - difference4you

Werknemer

Je  werkt al jaren met zeer veel plezier bij je werkgever, hebt toffe collega’s en er zijn goede randvoorwaarden op het gebied van werk & scholing.  Een ideale werkplek voor jou, toch? Wat nu als je baan plotseling ophoudt te bestaan?? Wat waren je vaardigheden en talenten ook alweer? Natuurlijk kun je hierachter komen tijdens een outplacementtraject? Maar wat als het bedrijf om bedrijfseconomische redenen moet sluiten? Dan heb je naast het rouwproces, ook nog een ander probleem om mee te dealen. Het zoeken en vinden van een baan en dan kom je erachter dat de arbeidsmarkt in 20 jaar behoorlijk is veranderd. Dat overkwam José vorig jaar.

 

Zelfstandige zonder personeel

Je werkt al 25 jaar als zelfstandige en je bedrijf loopt als een trein. Je hebt het druk zat. Maar stel dat hier plotseling de klad in komt?. Ben je wel voldoende op de hoogte van de veranderingen in jouw branche? Kun je hier snel genoeg op anticiperen en meebewegen?
Is jouw bijscholing up to date? Of is jouw scholing door de drukte op een lager pitje komen te staan?

 

Tijdig en bewust werken aan veranderend arbeidsmarktperspectief

Ben je 45 jaar of ouder? Werk je minimaal 12 uur per week in loondienst of als zelfstandige zonder personeel?
Dan kom je mogelijk in aanmerking voor het gratis ontwikkeladvies. Een tijdelijke subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Waarom dit ontwikkeladvies?

 

Subsidieregeling 45-plussers – Difference4youHet ontwikkeladvies helpt jou tijdig te anticiperen op veranderingen op de arbeidsmarkt en in jouw branche. Het stimuleert je de regie over jouw loopbaan te nemen en als zelfstandige tijdig mee te bewegen met de markt. Het ontwikkeladvies geeft jou inzicht in het toekomstperspectief van jouw huidige werk of branche als zelfstandige , jouw competenties en vaardigheden.

 

 

 

Het resultaat

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot aan je pensioenleeftijd.
Het ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt jou de mogelijkheid om over dit soort vragen na te denken en een actieplan voor het volgende deel van jouw loopbaan te maken.

Dit gebeurt in een veilige omgeving tijdens een aantal gesprekken met een professionele loopbaanadviseur.
Je kunt met of zonder medeweten van jouw werkgever deelnemen aan dit traject. Behalve jouw inzet ben je tot niets verplicht.

Binnenkort word ik 65. Vanaf mijn 18e  neem ik de regie over mijn leven en werk. Ik sta te popelen om je te helpen.
Kwaliteit zit in mijn DNA. Ik ben Noloc erkend en mag als erkend  loopbaanprofessional het traject coachen.
Tevens regel ik alles voor je rondom de subsidieaanvraag.

 

Voorwaarden

De subsidie is bedoeld voor werkende 45+ers (min. 12 uur per week), ook de ZZP en wordt volledig vergoed als je werkzaam bent in de volgende beroepsgroepen:

  • Administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten, medewerkers data-invoer, typisten en tekstverwerker m.u.v. sectoren Rijk en zorg & welzijn
  • Cateringmedewerkers
  • Verkoopmedewerkers  in de detailhandel en in fysieke winkels in de reisbranche en medewerkers logistieke centra in de detailhandel
  • Gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken
  • Buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers m.u.v. sector Rijk
  • Schoonmakers m.u.v. sector zorg & welzijn en de sector Rijk
  • Werkenden in het primair onderwijs e n in het middelbaar beroepsonderwijs
  • Ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst

Note
Voldoe je niet aan bovengenoemde voorwaarden?
Informeer eens bij jouw werkgever. Misschien dat jouw werkgever de kosten voor dit traject op zich wil nemen?
De kosten zijn € 600,- excl. btw.
Natuurlijk kun je ook besluiten zelf te investeren in dit traject. Mogelijk dat de kosten (deels) fiscaal aftrekbaar zijn als loopbaanuitgaven. Informeer dit bij de Belastingdienst.

* Ben je (gedeeltelijk) werkloos, ziek of zit je middenin een reorganisatie of ontslagregeling? Dan kun je niet deelnemen aan deze subsidieregeling.

 

Interesse? Vragen? Ik kijk uit naar jouw telefoontje. Ik doe ook aan Skype coaching.

45-plussers zijn op hun toekomst voorbereid?.

Wil je de regie over jouw carrière nemen?

Neem contact met me op