Zooooo, dat is leuk …

Zit ik zaterdagavond na een intensieve bijdrage aan de Week van de Loopbaan – georganiseerd door Noloc – niets vermoedend de Almere DEZE WEEK van 15-09 door te bladeren, zie ik plotsklaps een bekend gezicht met een bekend verhaal😮

Het is Özlem: een cliënte met een bijzonder verhaal. Ze kwam een aantal jaren geleden bij mij voor loopbaanheroriëntatie.
Ze vertelde dat ze specifiek voor mij gekozen, omdat ik maatwerk bied met inzet van mijn eigen levens- en werkervaring, persoonsgerichte en de flexibele aanpak met als doel samen het gewenste resultaat te bereiken.

 

Mijn droombaan

Haar hulpvragen: Zit ik nog op de juiste plek? Hoe kan ik mijn parttime droombaan als pedagogisch medewerkster behouden? Het moet niet te belastend zijn voor mijn gezondheid.
Een pre: het moet wél een baan zijn met kinderen want daar ligt mijn hart❤️
Het liefst een baan met kleine kinderen.

Gaandeweg kwam Özlem erachter dat in een baan in een peuterspeelzaal alles zou samenkomen.
Özlem: ‘Je werkt met kinderen, je bereidt ze spelenderwijs voor op de basisschool en het werk zou niet te belastend zijn voor mijn gezondheid… de meest ideale baan voor mij: pedagogisch medewerkster op een peuterspeelzaal!’

Duzzz, toen ze op een gegeven moment de vacature pedagogisch medewerker bij Happy Kids Almere zag twijfelde ze geen moment en is ze er meteen op afgegaan. Dezelfde week mocht ze meedraaien om vervolgens tot haar vreugde dezelfde dag te horen dat ze was aangenomen.
Özlem: Anno 2021 werkt ik al bijna vijf jaar nog steeds met veel plezier bij Happy Kids Almere en voel ik mij nog steeds thuis op mijn werk/groep!!!

 

De dag van pedagogisch medewerker

En nu staat mijn  ideale cliënte met haar verhaal op de dag van pedagogisch medewerker (16 september 2021) op diverse social media kanalen o.a. Gemeente Almere en in de weekkranten van Almere te shinen, én is ze te zien op de site van Gemeente Almere. Het PDF vind je hier: Ozlem Vatan Almere Deze Week art vollediga

En ik? Ik ben uiteraard zo trots als een pauw want Özlem laat met haar verhaal wederom zien, dat alles kan! Als je maar bereid bent in JEZELF te investeren en risico’s durf te nemen.

En dat allemaal precies aan het eind van de Week van de Loopbaan, waarin ik veel deelneemsters heb gesproken waar het ontbrak aan werkplezier⚖️
Zo zie je maar weer: ‘Als je iets doet vanuit jouw hart❤️, dan valt alles op zijn plek.
Özlem ik vind je een inspiratie en voorbeeld voor velen💪🏾

 

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.

 

Over de auteur

Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Het boek is in Nederland bij alle online boekhandels verkrijgbaar. Bij de bibliotheek , zowel lokaal als online bij Bruna, Muziekwijk – Almere en bij boekhandel Stumpel in Almere en in Suriname bij boekhandel Vaco.
Een gesigneerd exemplaar bestel je bij de auteur.