Overzicht media activiteiten 2020 – 2021

 

Almere DEZE WEEK 24 augustus 2020

Persbericht

Regina van Amson lanceert boek ‘Sterker uit je burn-out!’

ALMERE – De Almeerse Regina van Amson presenteerde afgelopen vrijdag haar boek ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’ Wethouder Froukje de Jonge nam het eerste exemplaar in ontvangst op Stadslandgoed De Kemphaan, bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op.

 

RBM MEDIA  01 september 2020

Interview met ondernemer- auteur Regina van Amson

Niemand blijft bespaard van tegenslagen. Vaak ervaren wij tegenslagen als negatief terwijl wij hier sterker uit kunnen komen als we er anders naar leren kijken en leren ze te omarmen. ‘ Maak kennis met Regina van Amson: een veelzijdige ondernemer die mensen triggert om de regie over hun leven, werk en/of business te nemen.

 

FNV Zelfstandigen magazine

Kom sterker uit je burn-out

Regina van Amson (67) is loopbaancoach en businesscoach en gespecialiseerd in hersteltrajecten voor mensen met een burn-out. Zelf kampte ze in 2011 ook met een burn-out, waarvan ze lang heeft moeten herstellen.

Regina: ‘Tijdens mijn burn-out heb ik veel gelezen, maar ik miste de levensverhalen. Verhalen over hoe ervaringsdeskundigen hun burn-out hadden beleefd, de pijn, de frustratie, de schaamte, de machteloosheid, hun gevecht, de financiële gevolgen, et cetera.’

 

Omroep Flevoland  woensdag 21 oktober 2020

Interview met Regina van Amson uit Almere – Sterker uit je burn-out

Regina van Amson uit Almere schreef een inspirerend boek voor iedereen die eindelijk eens wil worden wie ze willen zijn. Er staan tips in, maar ook interviews met mensen die hun leven hebben omgegooid. in 2011 kreeg zij zelf een burn-out.

Haar boek heet Sterker uit je burn-out, als je wil worden wie je bent.

 

NRC – Spitsuur  16 april 2021

‘Je kunt niet blijven doorleven met al die boosheid in je’ – NRC

Loopbaancoach Regina van Amson krijgt AOW, maar kan het werken niet laten. „Ik wilde niet helemaal stoppen, omdat dit voor mij niet als werken voelt.” Wel mediteert ze, wandelt elke dag een uur en doet aan yoga.

 

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’

Wil je haar boek bestellen? Dan is dit de link.