Herken je dit?

Je staat maandagmiddag  niets vermoedend bij de balie van Bruna, Muziekwijk – Almere, om een paar boeken af te geven.
Trots vertel je, dat je boek sinds maart ook verkrijgbaar is bij boekhandel Vaco in Suriname en dat je direct en leuk contact hebt met de klanten, ook nadat ze het boek hebben gekocht.
Nou wilde je de klanten als extra service de mogelijkheid bieden het boek ook rechstreeks bij jou te bestellen,  zodat ze net als de NL klanten de keuze hebben om een gesigneerd exemplaar te bestellen. Dus je vraagt naar de mogelijkheden en kosten qua verzending.

 

Boek ook te koop bij Bruna, Muziekwijk – Almere

Terwijl je je verhaal doet, loopt de medewerkster naar een computer, vraagt naar de titel van je boek en of het ook verkrijgbaar is bij  het Centraal Boekhuis.
Je zegt verwonderd ‘ja.’ Ze typt wat in en zegt vervolgens terwijl ze je schalks aankijkt: ‘Zo net 5 boeken besteld. Als het goed is hebben we ze woensdag of donderdag. Zodra ze er zijn geef ik een belletje. Kom dan even langs om een foto te maken.’

Jij: ??????, maar wie bent u?
Zij: Lachend, Sabine Gahler, de vestigingsmanager. Bruna Muziekwijk is sinds begin juni geen franchise onderneming meer, maar valt rechtstreeks onder Bruna B.V. Meneer Verdouw is met pensioen.
De titel van je boek heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik zal het plaatsten bij management en spiritualiteit.

Nou, dat overkwam mij. Compleet overdonderd verliet ik de winkel met een glimlach van oor tot oor en de glimlach is sindsdien in mijn gezicht gebeiteld want wat gebeurde er nou.

 

Foto’s maken

Gisteren werd ik gebeld. Of ik even foto’s wilde komen maken.
Bij Bruna aangekomen volgde de tweede verrassing. Of ik mijn jas en tas wilde afgeven want Sabine ging een foto van mij maken met mijn boek in mijn hand en neeehhhh, zij wilde niet op de foto.
Ik heb niets met LinkedIn en Facebook, zei ze.

Wat een daadkracht, ik ben nog steeds perplex en loop de hele dag te shinen want mijn boek staat ook nog eens meteen bij de ingang, gewoon naast het boek ‘De Keuze – Leven in vrijheid’ van de 93-jairge fenomeen, Edith Eva Eger.
Ook ik maak in mijn boek op mijn pad naar persoonlijke transformatie de nodige keuzes om in verbinding met mezelf te komen❤️
Respect & bewondering voor deze bijzondere vrouw: Edith Eva Eger.

In mijn boek neem ik je mee op mijn levensreis, dat begint bij mijn komst naar Nederland in de jaren 70 als ongehuwde moeder: ik was toen 18 jaar en had te kampen met veel onbegrip, vooroordelen en tegenslagen. Het is een openhartig verhaal over hooggevoeligheid (HSP), een verhaal van vallen, opstaan en weer doorgaan, voorzien van tips & quotes.

En van de 5 boeken is er al 1 verkocht. Mijn weekend kan niet meer stuk.

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Het boek is in Nederland bij alle online boekhandels verkrijgbaar. Een gesigneerd exemplaar bestel je bij de auteur.

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.