Kijk mijn boek eens staan tussen de andere titels, op de 1ste étage, afd. Living – Gezondheid, van De Nieuwe Bibliotheek Almere.
Een vette shout-out naar Geertje de Visscher! Dankzij een review van bijna een A-4 vol – die ik via de mail van haar ontving – sta ik hier intens te genieten van mijn boek.

Mijn boek is na een mooie recensie van Biblion sinds januari te leen bij alle openbare bibliotheken. Door de toen geldende coronamaatregelen had ik mijn boek niet in al haar volle glorie kunnen bewonderen. Daarna heb ik er niet meer aan gedacht. Totdat ik werd verrast door de mail van Geertje.
Ik deel graag een deel van haar prachtige recensie met je.

 

Recensie van Geertje (deels)

Hallo Regina, mag ik je heel heel erg bedanken voor je prachtige mooie boek met een heftige inhoud, maar al met al zo positief en bemoedigend. Sterker uit je burn-out! Als je wilt worden WIE JE BENT. Ja graag, mag ik dat ook?
Bij toeval, waar ik niet in geloof, heb ik vorige week in de bieb plots jouw boek in mijn handen. Wauw.

Nu heb ik het uit en mijn partner heeft er ook diverse stukken uit gelezen. Wat een herkenning. Zoveel gelijkenissen!
Ik dacht het zelf al, maar hij zei het ook, “jij zou het geschreven kunnen hebben.”
Jij snapt dat ik de nodige traantjes gelaten heb, want het was echt zo of ik mijn eigen geschiedenis en ervaring zat te lezen. Zoveel gelijkenissen!
Ik kan niet alles op gaan noemen/schrijven, want het is zoveel. Wat ik wel wil noemen, heel voorzichtig, maar getroost door jouw woorden, is dat ook ik suïcidale gedachten heb gehad. Zoveel pijn, zoveel verdriet hebben mijn leven getekend. Het gaat wel beter, maar ik kan nog steeds overvallen worden door een waardeloos-voelend gevoel. . Ondanks dat ik mij omringd voel door de liefde van mijn partner.
Gelukkig zijn er dan ook mooie momenten, zoals het lezen van jouw verhaal.

Ik wens je veel succes, veel liefde, veel inspiratie, rust en ontspanning, energie, alle goeds.

Hartelijke groeten,
Geertje de Visscher
En nogmaals dank je wel.

 

Stil

Na het lezen van haar review werd ik stil en bedacht hoe mooi de wereld zou zijn als we meer aandacht voor elkaar zouden hebben. Zonder oordeel zouden leren luisteren naar elkaar. Zouden leren van en met elkaar. Elkaar leren respecteren om WIE WIJ ZIJN. De ander in zijn waarde laten.
In de kern wil iedereen gezien en gehoord worden. Een glimlach, omhelzing, oogcontact, een vriendelijk woord of gebaar doet wonderen.

Ontzettend dankbaar ben ik dat ik met mijn boek anderen kan helpen, mag inspireren en inzichten mag geven. Zo intens dankbaar dat ik heb doorgezet om  mijn boek te schrijven ondanks mijn belemmerende overtuigingen. Best eng was het om met ‘de billen bloot’ te gaan. Als ik dan zie wat een positieve respons ik via de mail en op Bol.com ontvang, dan voel ik een innerlijke kracht en warmte door mij heen stromen.

Onlangs stond er ook een stukje van mij in de NRC. Daar heb ik zoveel mooie reacties op ontvangen.
Ook op het artikel in de de Gooi- en Eemlander heb ik leuke reacties, én bestellingen ontvangen.

 

Boek bestellen

Denk je na het lezen van dit opbouwende recensie: ‘Ik wil dat boek ook.’
Heel graag. Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Dan doe je dat bij mij. Ik schrijf dan tevens een persoonlijke tekst. Volg deze link dan kun je tegelijkertijd de sfeerimpressie video van mijn boeklancering bekijken en de comments van de gasten te lezen.

Natuurlijk is het boek ook bij alle online boekhandels verkrijgbaar zoals op de site van managementboek en te leen bij de bibliotheek , zowel lokaal als online bij Bruna, Muziekwijk – Almere en bij boekhandel Stumpel in Almere en in Suriname bij boekhandel Vaco en binnenkort bij boekhandel Bruna op Curaçao.

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.