Lifve talkshow 18 juli 2017 Enschede

10 juli 2017

Misschien droom je al jaren over een eigen business, maar je laat je te veel leiden door angsten er niet succesvol mee te zijn. Hoe volg ik mijn hart, mijn passie?

De laatste jaren is het mij steeds duidelijker geworden dat je het leven niet “ondergaat” maar dat je zelf iedere dag en ieder moment keuzes maakt waardoor JIJ de grootste creator van je eigen leven bent. Als je maar bereidt bent de regie en verantwoordelijkheid over JOUW EIGEN leven te nemen. Je bent degene geworden door de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt. De keuzes die je NU gaat maken bepalen JOUW TOEKOMST. Gun JEZELF datgene te doen waar je blij van wordt! Kom in beweging!

Wil je meer grip op je leven? Wil JIJ hèt verschil maken? Bereid het roer om te gooien? Inspiratie nodig? Kom dan naar de talkshow op 18 juli. Ik ben dan bankgast bij Lifve Talk, georganiseerd door Athilde Whyte en Marjolein de Jong in Enschede.

Met mijn verhaal wil ik jou inspireren en motiveren tot een stukje bewustwording en te gaan doen wat je wilt doen want KAN NIET BESTAAT NIET!

Kom in beweging!

Zet je jezelf op aanwezig via FB: https://lnkd.in/gfhm-yC

Plaats van het evenement:

Happy Workspace

Javastraat 123, 7512 DD Enschede

Vragen:

Voor vragen bel je: 06 531 70 345 ➝ Athilde Whyte

DELEN? Graag ?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x