Bij Wilco staat de gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers voorop. Rondom het uitbreken van het coronavirus, nemen ze dan ook alle nodige voorzorgsmaatregelen om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen. Ze volgen de richtlijnen van het RIVM op de voet en passen hun maatregelen voortdurend daarop aan.

Zo kon het geplande  bezoekje aan drukkerij Wilco in Amersfoort om mijn boeken op de lopende band te zien, niet doorgaan.

Nou dan zorgen wij er toch voor dat wij een mooi filmpje maken van uw boek!

Is dat niet gaaf?  Mijn trots. Mijn kindje, mijn boeken op de lopende band: Kijk ze gaan! Op LinkedIn leuke reacties ontvangen.

 

 

Ik dank  mijn lezers voor hun vertrouwen. Op 21 augustus jl. vond de boeklancering plaats en nu al een 2e druk.

Dankbaar dat ik met mijn boek een inspiratiebron mag zijn voor velen en dat mijn boek zo goed is ontvangen.

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Het boek is in Nederland bij alle online boekhandels verkrijgbaar en in Almere bij Boekhandel Stumpel.
Een gesigneerd exemplaar bestel je bij de auteur.

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.