Sommige mensen dromen van een boek schrijven. Ik had dat nooit, tot 2018. Toen las ik – precies zeven jaar na de meest donkere periode in mijn leven – een alarmerend bericht in de Volkskrant: een kwart van de studenten kampt met burn-out klachten en één op de zeven heeft last van ernstige angst- en depressieve klachten. Ook zelfmoordgedachten komen geregeld voor.

Ook ik had op enig moment in mijn leven te kampen met dat type klachten.
Ik wilde een legacy achterlaten, vertellen dat er na een tunnel van duisternis altijd weer licht kan schijnen. En dat het mag, dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Dat het geen teken van zwakte is, maar van persoonlijke groei op weg naar authenticiteit om te worden WIE JE ECHT BENT: Jezelf.
Ik wilde vertellen, dat je niet je omstandigheden bent en dat tegenslagen bij het leven horen. Dat je er beter en sterker uit kunt komen als je leert je tegenslagen te omarmen.

Wat een eer om dan vanuit Suriname – mijn roots – door Denise Sumter te worden uitgenodigd voor een ‘live’ interview met als doel andere vrouwen te inspireren met mijn levenslessen van vallen, opstaan en weer doorgaan. Met dank aan Maritsa Vaarnold, Vanodoe Coaching Training Advies,  voor de introductie.

En wat een kado: de eerste stap is gezet. Mijn boek Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT kan  ook in Suriname besteld worden bij boekhandel VACO, bestelmedewerkerbuitenland@vaco.sr, Kersstraat 8, Zorg & Hoop, Paramaribo.

 

Ik deel het interview graag met je.

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert,  loopbaan professional en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’

Wil je haar boek bestellen? Dan is dit de link.