Sommige mensen dromen van een boek schrijven. Ik had dat nooit, tot 2018. Totdat ik precies zeven jaar na de meest donkere periode in mijn leven een alarmerend bericht in de Volkskrant las: een kwart van de studenten kampt met burn-out klachten en één op de zeven heeft last van ernstige angst- en depressieve klachten. Ook zelfmoordgedachten komen geregeld voor.

Ook ik had op enig moment in mijn leven te kampen met dat type klachten.
Ik wilde een legacy achterlaten, vertellen dat er na een tunnel van duisternis altijd weer licht kan schijnen. En dat het mag, dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Dat het geen teken van zwakte is, maar van persoonlijke groei op weg naar authenticiteit om te worden WIE JE ECHT BENT: Jezelf.
Ik wilde vertellen, dat je niet je omstandigheden bent en dat tegenslagen bij het leven horen. Dat je er beter en sterker uit kunt komen als je leert je tegenslagen te omarmen.

 

Wat Vrouwen Doen En Waarom?

Wat een eer om dan vanuit Suriname – mijn roots – door Denise Sumter te worden uitgenodigd voor een ‘live’ interview Wat Vrouwen Doen en Waarom  met als doel andere vrouwen te inspireren met mijn levenslessen van vallen, opstaan en weer doorgaan. Met dank aan Maritsa Vaarnold, Vanodoe Coaching Training Advies,  voor de introductie.

En wat een kado: De eerste stap is gezet. Mijn boek Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT kan  ook in Suriname besteld worden.

 

Ik deel het interview graag met je.

Over de auteur

 

Mijn naam is Regina van Amson  en ik ben  in te huren als authentiek spreker, storyteller en dagvoorzitter, waarin ik het heb over  veerkracht en persoonlijk leiderschap investeren in persoonlijke groei, keuzes maken
Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Ben je op zoek naar inspiratie en/of inzichten? Wil je stappen maken in jouw leven en/of werk? Bestel dan mijn boek. Een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke tekst bestel je bij mij.

Je kunt het boek ook cadeau doen aan een ander.
Ook werkgevers bestellen het boek voor hun medewerkers. want gelukkige & vitale mensen maken gelukkige organisaties wat het bedrijfsrendement ten goede komt. Onlangs heeft het P-team 10 boeken besteld voor deelnemers aan een project.

Mijn boek is bij alle online boekwinkels en bibliotheken o.a. rozet in Nederland, België en Duitsland te bestlellen.
Fysiek is het verkrijgbaar bij Bruna Muziekwijk – Almere en als het goed is ook bij Athenaeum Boekhandel Zuidoost in de Bijlmer en De nieuwe Boekhandel, Bos en Lommer in Amsterdam.

In Suriname zowel bij Vaco, stuur hiervoor een mail naar bestelmedewerkerbuitenland@vaco.sr als bij
Stichting Boekenportaal Suriname.

Mijn boek is goed ontvangen en de recensies zijn positief. Ik ontvang zowel per mail als op social media lovende reviews. En een lezer verraste mij met een bericht op LinkedIn dat ze mijn boek op de literatuurlijst van haar afstudeerscriptie had gezet. Ook op mijn bestelpagina vind je onderaan mooie reacties van lezers, die mij ontroeren. Dankbaar om al die mooie reacties en dat terwijl ik veel last had van belemmerende overtuigingen.

Lobi (liefde in het Surinaams)

Bedankt voor het kijken én lezen. Delen is fijn.