schermafbeelding-2017-01-02-om-15-08-41
  • Heb je een gebrek aan zelfvertrouwen en voel je je vaak onzeker?
  • Denk je vaak: “Ik ben niet goed genoeg”?
  • Denk je regelmatig: “Ik kan het niet, het lukt mij toch niet”?
  • Vergelijk jij jezelf constant met anderen, die kennelijk met het grootste gemak door het leven gaan?
  • Maak jij je steeds druk om wat anderen wel niet van je denken?

 

Kom dan naar deze interactieve workshop!

Jarenlang heb ik zelf diep geworsteld met een gebrek aan zelfvertrouwen. In mijn jeugd was ik vaak ziek, had regelmatig last van longontsteking en ontwikkelde mij lichamelijk ook moeizaam, was erg dun en miste de vrouwelijke vormen. Een minderwaardigheidscomplex, dat niet eens opzettelijk werd aangewakkerd door mijn sociale omgeving, ontstond door onnadenkende opmerkingen en goed bedoelde adviezen.
Ik kwam tot de ontdekking dat niet mijn omgeving het probleem was, maar IK ZELF. Toen het muntje eenmaal gevallen was wist ik dat de oplossing van mijn probleem van binnenuit moest komen. De eerste stap naar bewustwording was gezet.

Met vallen & opstaan heb ik aan mijn zelfvertrouwen gewerkt.

In deze interactieve workshop laat ik je zien, hoe essentieel het is te leven vanuit je eigen kracht en zo je eigen pad te kiezen met als doel een gelukkiger leven.

De workshop

Na een creatieve kennismaking, laat ik je aan de hand van een aantal filmfragmenten zien dat je veel meer kunt dan je ZELF denkt!

Rollenspellen wisselen elkaar af met theorie. Er is ruimte om eigen praktijksituaties te oefenen. Je leert ervaren en te voelen hoe het is om in JOUW kracht te staan.
Visualisaties en het maken van een moodboard maken onderdeel uit van de workshop.


Na de workshop

  • Heb je meer inzicht in jezelf en jouw belemmerende gedachten en weet je hoe ze te elimineren
  • Heb je de basis gelegd om met meer zelfvertrouwen onzekere situaties tegemoet te treden
  • Weet je dat JIJ er mag zijn met al JOUW plussen en minnen; je hebt de basis gelegd voor zelfacceptatie
  • Kun je op een zelfbewuste en rustige manier JOUW NEE kenbaar maken
  • Weet je dat je sterker bent dan je denkt en dat jij de regisseur bent van JOUW leven

Aantal deelnemers: 4 8 (Een inspirerende workshop, een kleine groep, individuele aandacht).
Data:  De workshop wordt op een nader te bepalen datum in het najaar ingepland.

Tijden: 10:00 – 16:30 uur (Inloop vanaf 09:45 uur).
Plaats: Nader te bepalen.
Investering: particulier 160 euro incl. btw; bedrijven excl. btw. Inclusief koffie/thee & lunch.

Note: De kosten voor de workshops zijn vaak fiscaal aftrekbaar, informeer bij de Belastingdienst. Werkgevers zijn steeds vaker bereid – in het kader van goed werkgeverschap – de kosten voor persoonlijke effectiviteit op zich te nemen. Voor de minder financieel draagkrachtigen is de investering in overleg. Heb je een uitkering? Informeer evt. bij jouw uitkeringsinstantie of de kosten vergoed kunnen worden.
Deze workshop wordt ook in-company gegeven. Tarieven op aanvraag.

Leren leven vanuit jouw eigen kracht? Je leven in eigen hand nemen? Meer persoonlijk geluk?

 

Ik ontmoet je graag!