Geweldig Interview

Je hebt net een geweldig interview gehad met een super mens, Ketty Lollia, Financiële Vrijheid TV. FVTV is een samenwerking tussen Ketty Lollia en Sebastiaan van Hamond, producer, regisseur, cameraman. Samen met Sebastiaan van Hamond interviewt Ketty personen die hun eigen weg volgden. Die zich lieten leiden door hun passie op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid. Mensen die durven te praten over tegenslagen en/of belemmeringen en hoe ze die hebben overwonnen.

 

Adrenaline boost

Thuis aangekomen zit je boordevol adrenaline. Het is immers voor het eerst sinds jaren dat je Ketty weer echt hebt gesproken. Jullie hadden elkaar even uit het oog verloren.
Je besluit snel een heerlijke cake te bakken voor het evenement waar je die avond voor het eerst naartoe gaat. De bedoeling is dat iedereen iets meeneemt als afsluiting van het jaar.

Als je op de klok kijkt, ben je zoooooooo trots dat de cake precies een half uur voordat het evenement gaat starten, klaar is.

Je rijdt hyper vrolijk en nog steeds vol adrenaline en goede zin naar het evenement en rijdt na de rotonde de eerste parkeerterrein op naar het gebouw aan je rechterhand en denkt: “Hmmmm, vreemd wat is het hier stil”. Je checkt je smartphone en denkt: “Leve de smartphone”. Nee, er is geen afbericht.

Je komt tot de ontdekking dat je in je enthousiasme een parkeerterrein te vroeg bent opgereden en besluit terug te keren, maar kan er NIET meer uit. De slagboom is beneden en gaat niet omhoog. Wat nu?  Er is ook geen intercom of zo en het is avond.

 

Hoera

Je kijkt om je heen. Hoera, je ziet dat in één van de gebouwen het licht nog brandt en belt diverse keren aan. Maar niemand doet open. Je ziet het nummer van Security staan. Je besluit het nummer te bellen en hoort dat men niets voor je kan doen want de locatie is niet bekend. Het nuchtere advies: “Bel de politie”, je krijgt het telefoonnummer om op te bellen.

Je belt de contactpersoon van het evenement, Jolanda, en legt haar de situatie uit.

Ze besluit naar de slagboom te rijden ervan uitgaande dat die dan omhoog gaat om tot de constatering te komen dat het ijdele hoop was. We barsten samen in lachen uit en hebben lol?

 

Eureka

Dan gaat bij haar een lichtje branden en ze zegt: “Wat doe ik toch dom, als je hier omkeert en helemaal doorrijdt totdat je niet verder kan en linksaf slaat rijd je zo bij ons het parkeerterrein op”.

We kijken elkaar perplex aan en gieren vervolgens van het lachen?

 

Kennismaking

Mijn eerste kennismaking met de deelnemers van BOV Almere is niet onopgemerkt gebleven. De rest van de avond ben ik nog een aantal keren geplaagd toen ik bijvoorbeeld een gang naar het toilet maakte en later op de avond huiswaarts ging.

Maar mijn dag kon niet meer stuk na mijn interview met powervrouw, Ketty Lollia.

 

Waar?

Het interview van mij met Ketty is op het YouTube kanaal vanaf volgend jaar januari te bekijken.

Als je je abonneert krijg je vanzelf een melding als het interview er staat.

Financiële vrijheid TV

 

Benieuwd naar jullie, uhum, “blunders” ?

 

Wil je gecoacht worden door een vrouw met humor? Een vrouw die de nodige ups & downs in haar leven heeft gekend en het leven bekijkt met een lach en een kwinkslag, maar met af en toe een ernstige noot.
Een vrouw met de nodige “Know how”?

Dit is wat een cliënt zegt: “Regina geeft tijdens de cursus ons de ruimte zodat je je veilig en op je gemak voelt. Er is tijd voor een geintje maar ook om serieus aan het werk te zijn”.

Never a dull moment.  Ik beloof je dat wij geen verkeerde afslagen zullen nemen.

 

Neem contact met me op!