Nee, ik heb niets met Moederdag…
En dat is sterker geworden sinds mijn stiefmoeder – die voor mij altijd als mijn echte moeder voelde- mij plotseling is ontvallen.
Toen mijn moeder nog leefde keek ze altijd uit naar ons bezoek op Moederdag. Ik zorgde er dan ook altijd voor dat ik er was. Ik had het voor haar over.

Voor mij is het elke dag Moederdag. Ik ben de trotse moeder van 2 kids, die ik werkend en studerend alleen heb opgevoed. Mijn kinderen niet aan de drugs, niet op het criminele pad. En dat hebben we samen als éénoudergezin gefixed. En ze doen beiden werk waar hun hart ligt.

 

Inmiddels ben ik oma en ben ik dankbaar dat ik gezond ben waardoor ik nog steeds datgene kan doen waar ik goed in ben: ‘Jou inspireren de beste versie van JEZELF te worden.’
Ik word enorm blij als ik zie dat je jouw unieke pad gaat volgen, datgene gaat doen waar jouw hart vol van loopt, gaat voor waar je goed in bent, kiest voor jou eigen levenspad. Mensen helpen de balans in hun leven te hervinden, is ook een ding waar ik als ervaringdeskundige graag mijn tanden inzet.

 

En dan word ik ineens verrast door mijn dochter, Chiquita, kleintje in het Spaans. Ze plaatst een foto uit de oude doos, omringd met hartjes op Instagram: ik 22 en zij 4 jaar oud. Ja, ik was jong moeder en koos ervoor om haar alleen op te voeden. En dan gaat als klap op de vuurpijl de bel, twee boeketten van twee kanjers uit Oosterhout en Haarlem voor Moederdag. Ik voel me blessed.
Het zijn de kleine dingen die het doen.

 

Wat betekent Moederdag voor jou?

 

OVER DE AUTEUR

Mijn naam is Regina van Amson. Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON”. Dit betekent: “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Een leven van ups, maar vooral van veel downs om te worden WIE IK BEN: daadkrachtig met veerkracht en bezieling?.

Ik ben een ervaren life-, work- & businesscoach en coach succesvol mensen met stress- en burn-outklachten. Ook geef ik lezingen over het ontstaan van burn-out en hoe je weer in balans kunt komen.
Ik stem de coaching optimaal af op jouw hulpvraag en bied maatwerk want iedereen is uniek. Soms betekent dit halverwege een aanpassing van het traject als blijkt dat een coachingstechniek, instrument of interventie niet werkt. Alles in overeenstemming met jou. Ik beschik over meerdere coachtechnieken, interventies en instrumenten en sta altijd open voor nieuwe manieren en nieuwe vormen, ben creatief en denk out of the box.

 

Voor wie?

Als je toe bent aan een volgende stap in business, leven of werk.
Werkgevers met hart hun voor personeel want enthousiaste en vitale collega’s maken gezonde organisaties.

Sparren? Neem gerust contact met mij op?. Ik ben noloc-gecertificeerd.

Voor reviews?

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Delen, is altijd fijn.