I know, I know: age is just a number. Ondertussen sta ik toch wel lekker op mijn 68ste DigiDame van de Week te zijn!

Een aantal maanden geleden leerde ik Cynthia Telting Director, DigiDames kennen via een online VIDM Lunch, georganiseerd door Janneke van Heugten. Tijdens de voorstelronde hoorde ik wat haar missie is.
De volgende dag zag ik een oproep op LinkedIn over een project met kinderen en heb haar meteen getagd.

Tot mijn verrassing nodigde ze mij uit voor het thema DigiDame van de Week en nu sta ik met mijn profiel te shinen 🤩 op haar website, waar ik o.a. vertel over de snel veranderende wereld van digitalisering en de gevolgen voor ons brein🧠 en de 🗣communicatie met elkaar.
Is dat niet tof???

En de intro die ik kreeg … ik ontplofte zowat van al die hartverwarmende woorden van Cynthia.

 

Dit is hoe ze mij op LinkedIn en Instagram introduceert:

‘Supertrots om deze DigiDame van de Week aan te kondigen.  Regina van Amson is namelijk de eerste met een Surinaamse quote: Uma no Abi Fadon (een vrouw is niet klein te krijgen)! Als Surinaamse vrouw ben ik daar natuurlijk helemaal mee eens.🤗 Lees in haar profiel hoe deze auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT gestart is met haar carrière, terwijl ze toch aardig wat obstakels te overwinnen had. En dat ze hoewel ze al met pensioen kon, toch besloot in deeltijd te gaan ondernemen.. midden in de Corona.
Lees hier het volledige verhaal van deze krachtige inspirerende vrouw.’
https://digidames.nl/portfolio_page/regina-van-amson/

 

Trots deel uit te mogen maken van dit mooie platform. I feel blessed😇

 

En dit zijn een aantal reacties op LinkedIn:

Usha Marhé: ‘Ik ken jou niet persoonlijk. Was mooi om jouw verhaal over veerkracht te lezen. Gefeliciteerd & HI5. Jezelf uit een burn-out coachen en herkennen wat de bron is van die burn-out is iets wat ik uit mijn eigen leven in jouw verhaal kan spiegelen. Ik denk dan aan een quote uit een liedje van Leonard Cohen: ‘the light comes through the cracks’. Prachtig dat jij erover hebt geschreven en jouw licht/wijsheid doorgeeft.’

Drs. Ing. Natascha Dorder: ‘Dat herken ik wel van je!’

Evita Sanches: ‘Erg inspirerend verhaal!’

 

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Het boek is in Nederland bij alle online boekhandels verkrijgbaar: Bij de bibliotheek , zowel lokaal als online bij Bruna, Muziekwijk – Almere en bij boekhandel Stumpel in Almere en in Suriname bij boekhandel Vaco.
Een gesigneerd exemplaar bestel je bij de auteur.

 

Bedankt voor het lezen van mijn profiel op de site van DigiDames.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.