17 juli bestond Difference4you alweer 13 jaar.

Dit jaar heb ik gekozen voor bijna twee weken totale social media stilte om de afgelopen 13 jaar bewust te ervaren voor nog meer focus op mijn boek over mijn burn-out ✍️. Wat heb ik drie mooie en intensieve dagen gehad in Alkmaar waar ik samen met 24 anderen heb deelgenomen aan de Shodo Summer School georganiseerd door Christine de Vries. Drie dagen waarbij wij met woord en beeld al schrijvend volledig naar binnen keerden en werkten aan ons innerlijke kracht en creatief proces. Daarna die diepe en intense social media stilte zonder afkickverschijnselen.

 

Starten vanuit een uitkering

Trots en dankbaar kijk ik terug toen ik op 53-jarige leeftijd zonder enige financiële back-up vanuit een WW-uitkering de sprong in het diepe besloot te nemen en te starten als zelfstandige. Datgene te gaan doen waar mijn hart vol van loopt: Als coach al mijn kennis en levenservaring inzetten om mensen te helpen door “omdenken” het heft in eigen handen te nemen, te gaan voor datgene waar ze goed in zijn, te kiezen voor hun eigen unieke pad in leven, werk of ondernemen.

 

Burn-out

Het waren intensieve en leerzame jaren met een hoge cliënttevredenheidsfactor totdat ik in 2011 werd geconfronteerd met het plotselinge overlijden van mijn moeder: ik raakte burn-out. Een zware tijd brak aan, waarin ik keuzes maakte. Meer hierover in mijn boek dat in 2020 uitkomt.
Anno 2019 voel ik mij gelukkiger dan ooit en ervaar ik mijn burn-out nu als een cadeautje om dichter bij mezelf te komen. We hebben allemaal onze leermeesters nodig voor onze persoonlijke groei.

 

66 jaar

Maar voor ik het vergeet. Vandaag is er nog een mijlpaal: ik besta 66 jaar ? . Hoe tof is dat!
En wat heb ik toch een geweldig jaar achter de rug: mooie mensen ontmoet.
Dankbaar dat ik een tijdje mag meelopen met cliënten, die het beste uit zichzelf naar boven willen  halen. Hen mag inspireren door mijn eigen levenslessen. Mijn core business is nu persoonlijk leiderschap, business coaching en stress en burn-out coaching met de CSR®-Methode.
Dankbaar ben ik dat ik gezond ben en dat het mij als alleenstaande ouder gelukt is mijn kinderen een warm nest te bieden en dat ik mag genieten van mijn kleinkinderen.

Wat wil een mens nog meer ??

 

 

OVER DE AUTEUR

Mijn naam is Regina van Amson. Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON”. Dit betekent: “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Ik herken mezelf in die tekst. Nu zet ik mijn kennis en levenslessen in om jou te inspireren het heft in eigen handen te nemen.
Op dit platform deel ik mijn diensten en vind je artikelen over mij onder het menu “Blogs”.  Ik ben maatschappelijk bewogen en steun diverse goede doelen.  Met mijn donaties wil ik bijdragen aan een mooiere wereld ☀️?.