Nog even en dan is de zomervakantie ten einde. Langzaamaan keren de eerste vakantiegangers weer huiswaarts. Heerlijk opgeladen, gebruind en enthousiast om weer aan de slag te gaan op hun werk. Anderen pakken nog even snel die laatste weken om bij te tanken.

Voor JOUW was deze zomervakantie juist hét moment om over jouw baan na te denken:

Je bent goed in je werk, maar je hebt er niets mee. Je wilt iets anders, maar wat?
Bied jouw werk je nog voldoende uitdaging? Zit je wel op de juiste plek?  Hoe kun je jezelf verbeteren? Je hebt een goede baan, veel vrijheid, een mooie auto onder je kont, maar is dit alles? Je droomt over eigen business, maar wordt overruled door angsten er niet succesvol mee te zijn?

 

Stop met dagdromen!

Nog even en dan is het herfst. Kom in actie! Neem vandaag nog JOUW regie in eigen hand. Blijf niet aanmodderen!
Gun JEZELF datgene te doen waar je BLIJ van wordt!
Soms moet je er iets voor laten, maar hé: “Elk nadeel heb z’n voordeel”(Johan Cruijff).
Grijp nù je kans!

 

Kom naar de Week van de Loopbaan!

Een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en voor niks advies in te winnen bij een door Noloc erkende loopbaanprofessional bij JOUW IN DE BUURT.

Noloc wil hiermee de aandacht vestigen op het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

 

Wanneer?

Van 17 tot en met 22 september 2018.

EN JE TREFT HET WANT IK DOE MEE DIT JAAR ?.
Waarom? Omdat ik als geen ander weet hoe essentieel het is datgene te doen waar je hart sneller van klopt. 12 Jaar geleden, ik was toen 53,  besloot ik vanuit een WW- uitkering als zelfstandige te gaan voor mijn passie: Jou helpen door OMDENKEN de beste versie van JEZELF te worden, zodat je met meer blijdschap, geluk, succes en vitaliteit gaat leven, werken of ondernemen.
En nee, als alleenstaande werkende moeder, met steeds banen voor bepaalde tijd,  had geen zak met geld ergens liggen en ook geen financiële back-up of supporter. Ik startte vanuit het niets, maar ik nam wel heeeeel veel levenservaring, kennis en levenslessen mee en dat zet ik nu in om jouw te helpen met jouw gedachtenspinsels.

DAAROM: Wees jouw eigen creator & regisseur van JOUW TOEKOMST en neem voor Almere direct contact met mij op om een afspraak in te plannen?.

Of surf naar de website van Noloc voor een overzicht van alle deelnemende loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daar vind je overigens ook mijn gegevens?.
Je kunt terecht bij ruim 300 bureaus verspreid door het hele land.

DUZZ, ik zou zeggen: DOEN!!