Yezz, de eindredactie is geweest. De titel van mijn boek is bekend: ‘Sterker uit je burn-out.’
Nu nog de ondertitel! Ik ga een poll houden.

 

Een aantal dagen voor kerst had Maria Genova de eerste redactie gedaan. ‘Het wordt een heel mooi en inspirerend boek,’ zei ze.
Vol enthousiasme en met het nodige huiswerk besluit ik mijn agenda tot eind maart leeg te houden van afspraken, en de volledige focus te leggen op het herschrijven van mijn manuscript. Ik zit ook weinig op social media.

Alles gaat goed, totdat ik in de derde week van januari via het journaal word opgeschrikt door het nieuws: ‘Een nieuw virus duikt op in China.’
Het virus krijgt de naam corona, ook wel COVID-19 genoemd.
Nederland gaat ook op slot en we moeten afstand houden van elkaar: social distance, de 1,5 meter samenleving is ‘het nieuwe normaal.’
Mijn woonomgeving Almere lijkt wel een verlaten stad, creepy. Ik zie steeds vaker mensen met mondkapjes en rubberen handschoenen verdwaasd rondlopen.
Ik waan mezelf in een andere wereld, voel mij een observator, overgeleverd aan een hogere macht. Dan volgt acceptatie om wat is: het onwezenlijke.
Het herschrijven van de laatste hoofdstukken van mijn boek valt mij tamelijk zwaar.

En dan bereikt mij begin april via Facebook het bericht: Peter is ons ontvallen.
Peter die nog niet wist dat ik hem zou verrassen bij mijn boeklancering. Hem zou vertellen hoeveel kracht het beeld met de begeleidende tekst – dat ik aan het eind van het coachingstraject van hem had ontvangen – mij had gegeven om door te zetten.
Peter, die het leven bekeek met een kwinkslag, is niet meer?.

Ik besluit de tijd te nemen om dit verlies te verwerken en vermijd social media waar negatieve prikkels, angst en frustratie overheersen. Alles gaat vertraagd, ook het schrijven.
Ik wandel, bid, doe yoga en mediteer.

 

De titel van mijn boek is bekend

Eind mei is  mijn manuscript klaar. De eindredactie is geweest.
De titel van mijn boek is: Sterker uit je burn-out.

Wat wordt de ondertitel van mijn boek?

  1. Leef het mooiste en het beste van JEZELF
  2. Als je wilt worden WIE JE BENT
  3. Anders kijken naar tegenslagen
  4. Omarm je tegenslagen

Fijn als je meedenkt. Ik lees graag jouw reactie hieronder. Dankjewel voor het meedenken.

 

OVER DE AUTEUR

Mijn naam is Regina van Amson. Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON”. Dit betekent: “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Een leven van ups, maar vooral van veel downs om te worden WIE IK BEN: daadkrachtig met veerkracht en bezieling?.

Ik ben een ervaren life-, work- & businesscoach en coach succesvol mensen met stress- en burn-outklachten. Ook geef ik lezingen over het ontstaan van burn-out en hoe je weer in balans kunt komen.
Ik stem de coaching optimaal af op jouw hulpvraag en bied maatwerk want iedereen is uniek. Soms betekent dit halverwege een aanpassing van het traject als blijkt dat een coachingstechniek, instrument of interventie niet werkt. Alles in overeenstemming met jou. Ik beschik over meerdere coachtechnieken, interventies en instrumenten en sta altijd open voor nieuwe manieren en nieuwe vormen, ben creatief en denk out of the box.

 

Voor wie?

Als je toe bent aan een volgende stap in business, leven of werk.
Werkgevers met hart hun voor personeel want enthousiaste en vitale collega’s maken gezonde organisaties.

Sparren? Neem gerust contact met mij op?. Ik ben noloc-gecertificeerd.

Voor reviews?

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Delen, is altijd fijn.