Dit was het eerste wat ik zei toen ik haar vanuit het parkeerplaats van La Place Brug Restaurant belde om mij ervan te overtuigen dat ik eindelijk op je juiste plek was beland.

Wat was nou het geval?

 

De kracht van LinkedIn

Voorheen was ik niet zo actief op LinkedIn. Naar mijn mening had ik niets te vertellen. Mij werd ingepeperd dat ik te bescheiden was. Ik mocht wel meer doen aan mijn zichtbaarheid want ik had echt iets te vertellen. Mijn cliënten zeiden: “Je bent een vrouw met een verhaal?”. Ik moest echt een forse drempel overheen, Wat zeg ik? EEN ENORME BERG. De Mount Everest was niets, hierbij vergeleken.

Maarrrrr, wat is LinkedIn toch een krachtig medium gebleken om met elkaar in contact te komen, je kennis te delen, van elkaar te leren, elkaar te ontmoeten, te verbinden etc. Zo ook kwamen Karin Hess en ik met elkaar in contact via mijn openhartige artikel op LinkedIn over mijn suïcidale gedachten tijdens mijn burn-out periode in 2011.

Karin had hier een reactie op gegeven. Ik besloot haar te bedanken en had tegelijk een connectie verzoek, waarop zij mij heel ad rem uitnodigde voor een kopje koffie in verband met nieuwe ontwikkelingen binnen haar bedrijf.

 

Ik vind La Place A4 altijd wel handig

We besloten elkaar halverwege tegemoet te komen en spraken op 02-08 om 12:00 uur af voor een lunchafspraak. “Ik vind La Place A4 (bij Hoofddorp ) altijd wel handig”: zei ze. Dat is La Place Brug restaurant. Nou ik heb het geweten!

Ik ging ruim op tijd vanuit Almere met een boek in mijn tas, dat ik van mijn zoon had gekregen voor mijn verjaardag “THE POWER OF THE HEART” van Baptist de Pape. Mocht ik te vroeg zijn, dan kon ik er lekker in gaan lezen: “dacht ik”.

Kennelijk was mijn mobiele Google App navigatie door de warmte wat van slag. Het begin van mijn rit verliep voorspoedig totdat ik via de A1 richting Sloten werd opgestuurd. Ik besloot hier niet op in te gaan en vervolgde mijn weg op de A4 vanuit de A1. De App bleef mij richting Sloten navigeren om uiteindelijk ergens bij een splitsing te melden. U heeft uw bestemming bereikt . Uw bestemming bevindt zich aan uw rechterkant. Rechts naast mij zag ik een stevige muur en ik bevond mij op een splitsing waar ik links een snelweg op kon en rechts een andere snelweg. Sinds ik tijdens die donkere periode in mijn leven het licht heb gezien voel ik mij gelukkiger dan ooit. Parkeren op deze splitsing met alle verkeer die mij van achteren snel naderde leek mij dan ook geen handige zet.

 

Richting Schiphol

Ik besloot de afslag richting Schiphol te nemen waar je de keuze had voor “lang parkeren” en “vertrek”. Ik koos voor vertrek, bracht mijn auto tot stilstand en deed de alarmlichten aan. Ondertussen speurend naar “redding”. Vrij snel stopte een taxichauffeur achter mij. Nadat hij de inzittenden had geholpen voegde ik mij in rap tempo bij hem. Ik  legde hem uit,  dat ik al geruime tijd op weg was naar een afspraak bij de La Place Brug restaurant A4. Terwijl hij mij uitlegde hoe er te komen zag ik vanuit mijn rechter ooghoek 2 surveillanten om mijn auto heen lopen en hun bonnenboekje tevoorschijn halen.

Ik bedankte hem snel voor zijn geduld en stapte resoluut op de surveillanten af en liet hen mijn agenda met de afspraak zien.  Ze merkten op dat ik daar niet mocht parkeren. Ik legde hen uit dat ik hen begreep, maar dat ik een zakelijke afspraak had maar niet kwam waar ik moest zijn en inmiddels ver over tijd was. Ze besloten over hun hart zware bevalling, difference4you, coach, life coach, trainer, loopbaan coachte strijken en mij uit te leggen hoe ik het beste kon rijden.

 

Vluchtstrook

Op de snelweg besloot ik even op de vluchtstrook stil te staan en Karin een sms’je te sturen, dat ik onderweg was. Ze had mij inmiddels ook al gebeld.

Zowel van de surveillanten als de taxichauffeur had ik vernomen dat ik richting Rotterdam – Den Haag moest blijven rijden totdat ik aan mijn rechterhand een pompstation zag. Daar de afslag van nemen en dan zou de weg zich vanzelf wel wijzen. Zo kwam ik dus aan bij pompstation Den Ruygen Hoek.

 

Globetrotter

bevalling, difference4you, work, life, balance, business, coach

Ruim drie kwartier te laat werd ik plagend opgevangen met de opmerking “globetrotter”. Aansluitend mijn “avontuur” verteld. Het eerste half uur lagen we dubbel van het lachen.

Een ding is zeker: Ik zal pompstation Den Ruygen Hoek aan de A4 nooit meer zonder een brede smile voorbij rijden.

En jij? Je bent gewaarschuwd. Never a dull moment with Regina.

Maarrre: Hoe functioneer jij onder spanning of stress? Daar ben ik erg benieuwd naar. Zet je een “breekijzer” in? (Niet letterlijk). Humor of zelfspot? Raak je gefrustreerd of geïrriteerd ?

bevalling, la place, hoofddorp, afspraak, life coach, business coach

Of ben je juist ZEN. Vroeger zou ik compleet gestrest en geblokkeerd aankomen. Nu was ik de rust zelve. Tijdens de rit ging ik ook steeds even bewust “naar binnen”.

Benieuwd naar jouw:  uhum, ervaringen.

Inspiratie nodig? Op mijn website heb ik een aantal tips en oefeningen om negatieve stress de baas te worden voor je uitgewerkt. Deze tips en oefeningen worden regelmatig gelezen en gedeeld. Ik heb hier ook goede feedback over gekregen. De oefeningen doe ik zelf regelmatig.

 

 

ACTIE Difference4you

Omdat het jaar 2018 zo’n bijzonder jaar is voor mij, ontvang je tot en met 17 december 2018, 18% korting op mijn diensten. Voor meer informatie hierover? Lees mijn blog. Van deze opbrengsten doneer ik 7% naar twee goede doelen:  Z! de Amsterdamse straatkrant en Stichting Kinderen van de Voedselbank .

Deze actie delen? Heeeel graag!

Dankjewel voor het lezen.

 

OVER DE AUTEUR

Mijn naam is Regina van Amson. Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON”. Dit betekent: “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Ik herken mezelf in die tekst. Nu zet ik mijn kennis en levenslessen in om jou te inspireren het heft in eigen handen te nemen.
Op dit platform deel ik mijn diensten en vind je artikelen over mij onder het menu “Blogs”.
Ik ben maatschappelijk bewogen en steun diverse goede doelen.  Met mijn donaties wil ik bijdragen aan een mooiere wereld.