En dan open ik Bol.com en dan zie ik een review op mijn boek ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT,’ die écht binnenkomt 😢
Begrijp me goed: Ik ben dankbaar voor alle recensies, die ik ontvang groot én klein.

Als je echter je hele ziel en zaligheid in een boek blootlegt op je 67ste (ik ben nu 68) terwijl het nooit eerder in je hoofd was opgekomen een boek te schrijven en je tijdens de hele rit te kampen had met belemmerde overtuigingen:
‘Ze gaan er vást wat van vinden.’ ‘Een coach die burn-out raakt, en dat noemt zich Work-Life Balance expert, laat me niet lachen!’

Dan is elke positieve review, én elke opbouwende reactie die je over de mail ontvangt een kado.

Dan ben ik iedere keer weer dankbaar dat ik heb doorgezet en me niet heb laten overrulen door mijn angst om all the way te gaan want mijn missie was hoger dan mijn angst: Het taboe rondom burn-out én schulden doorbreken want het kan écht iedereen overkomen! Vooral door de coronacrisis!

 

Burn-out

Mijn burn-out was bijzonder heftig en de zakelijke gevolgen enorm. Er zou veel van de pijn die ik had doorstaan terug naar de oppervlakte komen, ervaringen die ik liever niet wilde herbeleven: de pijn, verdriet, frustratie, schaamte, machteloosheid.

Tijdens mijn burn-out had ik veel gelezen, maar ik miste openhartige ervaringsverhalen. Ik wilde laten zien dat een burn-out geen schande is en dat er na een tunnel van duisternis altijd weer licht kan schijnen. En dat het mag, dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Dat het geen teken van zwakte is, maar maar van persoonlijke groei op weg naar authenticiteit: je UNIEKE ZELF.

 

En dan lees ik dit: Varsha16 40-49 – Utrecht

‘Een boek over veerkracht’
Een echte aanrader! Ik heb het bij mij aan het werk al gepromoot!
Het boek lag al een tijdje in huis en toen de tijd daar was heb ik het in 1 keer (2 dagen) uitgelezen. Het verhaal van Regina was heel herkenbaar. Ik heb ook gelachen tijdens het lezen, ondanks dat het ook over hele donkere periodes in Regina’s leven ging. Het is eigenlijk een biografie over een zeer inspirerende vrouw waar velen iets van kunnen leren. Een boek dat ervoor zorgt dat je zelf gaat nadenken over je eigen leven, waar je staat en waar je naar toe wil. Dit is een boek wat ik nog vaak zal openslaan. Dank voor je eerlijkheid Regina!

Varsha schrijft dat ze het boek al op haar werk heeft gepromoot. WAUW, wat bijzonder dit!

 

TIP: Durf bang te zijn en vervolgens toch te doen, ook al vind je het spannend. Durf uit je comfortzone te stappen. Houd steeds voor ogen: wat is mijn doel? Wat wil ik bereiken?
Laat je NOOIT weerhouden van jouw doel: JE KAN HET!

 

Boek bestellen

Denk je na het lezen van dit bijzondere review: ‘Ik wil dat boek ook.’
Heel graag. Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Dan doe je dat bij mij. Ik schrijf dan tevens een persoonlijke tekst. Volg deze link dan kun je tegelijkertijd de sfeerimpressie video van mijn boeklancering bekijken en de comments van de gasten te lezen.

Natuurlijk is het boek ook bij alle online boekhandels verkrijgbaar zoals op de site van managementboek en te leen bij de bibliotheek , zowel lokaal als online bij Bruna, Muziekwijk – Almere en bij boekhandel Stumpel in Almere en in Suriname bij boekhandel Vaco en binnenkort bij boekhandel Bruna op Curaçao.

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.