‘Het wordt een heel mooi en inspirerend boek,’ zei Maria Genova na de eerste redactie van mijn manuscript.
Toen ik dit hoorde was dit voor mij de kers op de taart.

Ik leer het beste van vallen en opstaan. Dat doe ik eigenlijk al mijn hele leven. Zo ook bij het schrijven van mijn boek.
Sinds ik 13 jaar geleden vanuit een WW-uitkering heb gekozen voor het ondernemerschap ben ik de laatste twee weken van december en de eerste week van januari vrij. Ik zit dan niet op social media, maar wandel veel, omarm de rust en blik terug op wat de afgelopen maanden mij hebben gebracht en wat ik heb geleerd. Ik kijk dan ook vooruit naar wat gaat komen.
Dit jaar is het echter heel anders. Na mijn laatste update heb ik stevig doorgebikkeld.
Naast wat ontspanning ben ik druk bezig met het uitwerken van de feedback op mijn manuscript.

Een aantal dagen voor kerst mailde ik mijn manuscript naar Maria Genova. Tot mijn grote verbazing zag ik zondagochtend, 22 december,  een berichtje in mijn mailbox: ‘Hoi Regina, ik ben klaar met de redactie, dus we kunnen afspreken.
Dinsdagavond keerde ik met het nodige huiswerk én een vol hoofd vanuit Heemskerk terug naar Almere. Maar wat een tof cadeau zo vlak voor de kerst. En dan ook nog van een professional te horen dat het een heel mooi en inspirerend boek wordt.

Nu nog de laatste loodjes: manuscriptaanpassing.

 

 

45+ Ontwikkeladviestrajecten succesvol

Maar er is nog meer mooi nieuws. Alle 45+ Ontwikkeladviestrajecten zijn succesvol afgesloten. Alle cliënten hebben een keuze of een beslissing genomen die het beste bij hun eigen persoonlijke situatie past en ik heb mooie feedback teruggekregen o.a. van Sonja: ‘In een aantal sessies heeft Regina mij de juiste en overigens terechte, kritische vragen gesteld waardoor ik verder kan. 2019 was voor mij geen makkelijk jaar maar ik kijk mede dankzij het traject met Regina nu weer met een zonnige blik naar de toekomst. Ik heb er weer heel veel zin in!’

 

Dankbaar dat ik een inspiratiebron heb mogen zijn voor mijn cliënten en opdrachtgevers.
Gisteren vond ik nog een leuk cadeautje in mijn mailbox van een bedrijfsarts met wie ik al vier jaar op basis van vertrouwen samenwerk. We hebben elkaar namelijk nog nooit gezien, wel regelmatig telefonisch gesproken. Dit is wat ze schreef:  ‘Ik vind het bewonderenswaardig wat je voor elkaar hebt gekregen bij mensen.’

 

Voor het jaar 2020 staat naast het inspireren, kennis delen en coachen mijn boeklancering en authentiek spreken centraal.

Ik sluit dit jaar in dankbaarheid af. Laat 2020 maar komen. Ik heb er zin in!

Ik wens jou een jaar vol liefde, gezondheid, vitaliteit en … heeeel veel humor want lachen is gezond, heelt en verbroederd.

 

 

OVER DE AUTEUR

Mijn naam is Regina van Amson. Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON”. Dit betekent: “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Een leven van ups, maar vooral van veel downs om te worden WIE IK BEN: daadkrachtig met veerkracht en bezieling?.

Op dit platform deel ik mijn diensten en vind je artikelen over mij onder het menu “Blogs”.  Ik ben maatschappelijk bewogen en steun diverse goede doelen.  Met mijn donaties wil ik bijdragen aan een mooiere wereld.

Mijn corebusiness is inspireren, empoweren, coachen: Life-, work & businesscoaching met als specialisatie coachen bij verlies van / binnen werk, stress preventie- en interventie.
Een nieuwe dienst is storytelling, spreken en het geven van lezingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.
Meer weten? Neem dan contact met mij op?. Ik ben noloc-gecertificeerd.

Mijn levenshouding: ‘Als je focust op mogelijkheden, creëer je snel oplossingen en krijg je resultaten?.’
Mijn motto: ‘Waarom uitstellen tot morgen als het nu kan.’

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Delen, is altijd fijn.