Van zaterdag 29 mei tot en met zondag 6 juni heeft de Boekenweek plaatsgevonden.
Het thema  dit jaar: Tweestrijd.

 

Dankbaar

Dankbaar en overwhelmed: Met het plaatsen van de titel van mijn boek op de literatuurlijst van haar scriptie ter afsluiting van haar HBO opleiding PSBK en MBK, val ik tijdens de Boekenweek meteen met mijn neus in de boter.

Diantha Anthonijsz heeft een eigen bedrijf als paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en Holistisch energetisch werker.
Diantha: ‘ Ik koos ervoor jouw boek een plekje op de literatuurlijst te geven vanwege de titel, herkenning, de overwinning en moed die eruit stroomt.
Ik dacht meteen Wauw: Dat is een POWERVROUW! Jouw boek is ECHT en PUUR in alle facetten. Jouw boek is G💖UD!!!’

Naast alle lovende recensies, ontroerende mails, én het feit dat mijn boek – door support van derden – nu ook in Suriname verkrijgbaar is, zie ik dit als de kroon op mijn werk: ik koester en omarm deze blijk van waardering.
Het thema past ook precies bij mij. Het schrijven van mijn boek ging niet zonder slag of stoot. Ik had te kampen met inner voices.

 

Boekhandel Stumpel Almere

Met mijn bijdrage wil ik mijn  favoriete boekhandel in Almere tevens in het zonnetje zetten. Met ruim 1.300 vierkante meter – bestaande uit een beneden- en bovenverdieping voorzien van leestafels en een lift – waan je je bij boekhandel Stumpel even in een andere wereld. Je kunt er heerlijk rondsnuffelen. Natuurlijk hebben ze ook een webshop voor mensen die liever online winkelen.

Naast een diversiteit aan boeken, tijdschriften, kantoorartikelen etc, is er ook een coffeecorner met een huiselijke sfeer, waar je vanaf zaterdag weer terecht kunt.
Het personeel is uitermate vriendelijk en meedenkend. De vestigingsmanager is Patty van der Werf met wie ik goed contact heb.

Hier kun je ook terecht voor mijn boek: ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’ Je vindt mijn boek, onder Management, Psychologie & Spiritualiteit.
Een mooie meevaller is het Boekenweekgeschenk van Hanna Bervoets. Dus je ontvangt twee boeken voor de prijs van één: Wat wil je nog meer! Ik zou zeggen: DOEN! Je kunt het boek overigens ook cadeau doen aan een ander.

 

 

Over de auteur
Regina van Amson (1953) is een ervaren work-life balance expert, Register loopbaan professional, Noloc gecertificeerd en authentiek spreker. Vanuit haar bedrijf Difference4you helpt ze al jaren mensen succesvol met stress- en burn-outklachten, maar ook mensen die iets in hun leven willen veranderen. Ze is de auteur van ‘Sterker uit je burn-out! – Als je wilt worden WIE JE BENT.’
Het boek is in Nederland bij alle online boekhandels verkrijgbaar. Een gesigneerd exemplaar bestel je bij de auteur.

 

Bedankt voor het lezen. Delen is fijn.
Heb je na het lezen vragen? Neem dan gerust contact met mij op.
Een reactie achterlaten? Heel graag.