Author at Dreamz World

25 april 2018

blogger columniste Moederdag Moederdag's cadeau Mijn mooiste Moederdag's cadeau ever!

Vorig jaar vroeg de redactie van Dreamz World mij om voor hun glossy, een stukje te schrijven over Srefidensie, Surinaams voor onafhankelijkheid.
Dat is ons beiden zo goed bevallen, dat ik vanaf april met enige regelmaat blogs en columns zal schrijven. Deze blogs staan op hun website waar je mijn profiel samen met andere bloggers terug kunt vinden. Elk met een eigen interessegebied.

Mijn blogs zullen bestaan uit interviews en uiteenlopende onderwerpen op het gebied van leven, loopbaan & businesscoaching. In de fysieke krant zal ik met enige regelmaat columns schrijven over allerlei zaken op het gebied van leven en loopbaan.

 

Wie of wat is Dreamz World?

Dreamz World is een Surinaams/Caribische krant in Nederland en thans ook in Suriname. Dreamz World wordt landelijk verspreid. De invalshoek is multicultureel met de nadruk op Surinaams en Caribisch Nieuws, Bollywoodnieuws en Entertainment. Daarnaast ook Lifestyle en Gezondheid.

Met mijn interviews, verhalen en columns wil ik bijdragen aan een mooiere wereld?.
Ik heb er zin in?.

Mijn 1ste blog heeft als titel: Mijn mooiste Moederdag ’s cadeau ever!?

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op