Alleen kan je niks, met z’n allen kun je alles -Johan Cruijff.

Een citaat dat zo vast staat als een huis.

De afgelopen maanden heb ik weer eens ervaren hoeveel winst je kunt behalen uit een onvoorwaardelijke en  optimale samenwerking, verbinding en vertrouwen.
Ging het schrijven van mijn boek vanzelfsprekend? Nope: ik had te kampen met belemmerende overtuigingen.
Zelfs tot het laatste moment werd ik geconfronteerd met de nodige uitdagingen en toen kwam Irma Pas op mijn pad.  Dankzij een sublieme samenwerking was de vormgeving en ontwerp van mijn boek ‘Sterker uit je burn-outAls je wilt worden WIE JE BENT,’ binnen een week een feit.

En wat een mooie foto’s heeft Lenny Moeskops van mij gemaakt, ook voor de achterkant van mijn boek. Dankzij haar tomeloze geduld, zijn de foto’s geworden wat ik wil uitstralen: blijheid, kracht en positiviteit. Lenny laat zien dat lol in je werk niet leeftijdsgebonden is.
Dankzij mijn proeflezers Arthur, Ann-Lynn, Daniëlle, Latoya, Rob en Wendel is mijn boek niet slechts een idee gebleven. Daarbovenop de triggerpoints van Maria Genova en de medewerking van Andries Greiner en Damy Mungra.

 

Support

En last but not least: Velen waren door hun onuitputtelijke belangstelling een inspiratie voor het tot stand komen van mijn boek: mijn cliënten, oud-cliënten, mijn LinkedIn netwerk en bekenden. Met name de opmerking van Esther Borgstein was voor mij een grote steun op dagen dat het even minder ging: ‘Ik kan niet wachten om jouw boek te lezen!!!!’
Ik dank jullie voor jullie vertrouwen in mij als persoon en het feit dat jullie als eerste recentelijk de bestellingen hebben geplaatst.
Dankzij de geweldige samenwerking en inzet van Brenda Leijting, die na haar werk in de avonduren en weekenden lange dagen maakte is mijn bestel link werkend. Nu nog de landingspagina.

 

Hieronder een aantal recensies:

‘Ik heb het boek aan één stuk uitgelezen. Het is een verhaal dat ontroert, bemoedigt en inspireert. Het verhaal van een vrouw die veel tegenslagen overwint, zelfs tot het uiterste moet gaan om overeind te blijven, de rand van de afgrond ziet en… zichzelf en haar bedrijf hervindt.’
Andries Greiner, voorzitter Stichting MKBDoorgaan, voormalig gedeputeerde Provincie Flevoland

 

‘Ik heb in één adem het boek gelezen. Het leest als een trein: toegankelijk, open en eerlijk. Het geeft een gevoel alsof het gordijn opengaat en ik een kijkje mag nemen in de zeer eigen en persoonlijke slaapkamer van Regina. ‘Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die dit boek leest er iets uit zal halen wat levensverrijkend zal blijken te zijn.’
Wendel Slingerland, bedrijfsarts-adviseur

 

‘Dit is een heel open en kwetsbaar geschreven boek. Ik denk dat iedereen bij dit boek een gevoel van herkenning zal ervaren. Op geheel eigen wijze neemt Regina je mee op reis, om aan het einde daar te zijn waar ze wilde zijn.
Haar kracht, haar doorzettingsvermogen, haar inspirerende houding van ‘altijd blijven geloven in jezelf,’ leert je op een andere manier te kijken naar tegenslagen, en deze juist onderdeel te maken van je eigen persoonlijke groei.’

Latoya Loefzij, Klantcontact medewerkster

 

‘Kun je elke keer opnieuw beginnen? Een inspirerend boek voor wie denkt dat het niet kan. Soms is slechts een kleine eerste stap nodig, en dit boek kan zo’n stap zijn. Het gaat over omgaan met vooroordelen, over succesvol ondernemen en luisteren naar je lichaam… Onze grootste tegenslagen blijken achteraf een waardevol geschenk te zijn.’
Maria Genova, journalist en schrijver

 

Schuldhulp

Onlangs hoorde ik op het journaal dat de Vereniging voor schuldhulpverleners, NVVK, verwacht  dat zo’n 10 – 15.000 ondernemers schuldhulp nodig zullen hebben wanneer de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers ophoudt. Het betreft vooral zzp’ers  en andere ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor hun bedrijfsschulden. Vaak hebben ze als gevolg van het virus ook een schuld opgebouwd waardoor ze veel last hebben van stress wat zich uit in fysieke en mentale klachten.

 

Waarom dit boek?

Ik geloof dat mijn openhartig levensverhaal een inspiratiebron zal zijn voor velen die als gevolg van het coronavirus (COVID-19) te kampen hebben met schulden, fysieke en mentale klachten: zelfstandigen, ondernemers, mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt of mensen die structureel te kampen hebben met tegenslagen en mensen die moeite hebben met keuzes maken.

Het boek ‘Sterker uit je burn-out’ is voor iedereen die niet op de oude weg wil doorgaan, maar wil groeien, en meer uit het leven wil halen. Dit boek geeft je niet alleen stof tot nadenken, maar bevat ook praktische tips. Het is een open en onthullend verhaal dat recht uit mijn hart is geschreven: een verhaal waar velen zichzelf in zullen herkennen, zich aan zullen optrekken en steun zullen vinden.

Niemand blijft bespaart van tegenslagen. De één heeft hier vaker en intenser mee te maken dan de ander. Vaak ervaren wij tegenslagen als negatief terwijl wij hier sterker uit kunnen komen. Tegenslagen kunnen je vormen tot de persoon die je écht bent waardoor je het mooiste en het beste van jezelf kunt gaan leven Dat heb ik zelf ervaren. In dit boek deel ik mijn levenslessen met jou.
Met mijn verhaal wil ik je laten zien dat na een tunnel van duisternis altijd weer licht kan schijnen.

In mijn boek interview ik drie kanjers met elk een eigen verhaal. Mogelijk dat hun verhaal jou een extra boost kan geven om stappen te zetten.

 

Boeklancering

Heb ook jij interesse in mijn boek? Wil je een ander verassen met mijn boek? Of wil je aanwezig zijn bij de boeklancering op 21 augustus a.s. in Almere en een gesigneerd exemplaar ontvangen?
Inloop 15:30 uur, einde 18:00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je aan via het contactformulier en vermeldt in de onderwerpregel: ‘Ik wil dat boek.’
In het vak berichten vul je vervolgens in: Ik ben graag aanwezig op 21-08. https://www.difference4you.nl/contact/ Vervolgens ga je naar de bestel link om het boek te bestellen: Dit is de bestel link: https://www.difference4you.nl/product/sterker-uit-je-burn-out-als-je-wilt-worden-wie-je-bent/ .
Volg de stappen en vermeld afhalen i.p.v. verzenden. Je ontvangt dan tijdens de boeklancering een gesigneerd exemplaar van mij. Het boek kost 20 euro, incl. btw.
Wil je het boek thuis ontvangen vul dan het verzendadres in. Er komen dan verzendkosten bij.

De boeklancering zal plaatsvinden in een mooie en overdekte omgeving, buiten. We volgen de corona maatregelen en houden  1,5 meter afstand.
Trots te melden dat wethouder Froukje de Jonge het eerste exemplaar van mijn boek in ontvangst zal nemen.Trefwoorden: inclusie, integratie, schuldhulpverlening, arbeidsmarkt, interventie e.o.

 

 

OVER DE AUTEUR

Mijn naam is Regina van Amson. Een tijd geleden zag ik een poster van een Surinaamse vrouw met daarboven de tekst: “UMA NO ABI FADON”. Dit betekent: “Een vrouw is niet klein te krijgen”. Een leven van ups, maar vooral van veel downs om te worden WIE IK BEN.
Nu zet ik mijn levenslessen in om jou te helpen het vuur in je leven, werk of business (weer) aan te wakkeren, zodat je (weer) gaat stralen. Daarnaast coach ik succesvol mensen met stress- en burn-outklachten.

Cliënten herkennen veel van hun eigen struggles in mijn verhaal. Ik krijg vaak van cliënten terug dat ik erg goed ben in luisteren, motiveren en inspireren, waardoor ze stappen gaan zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.
Ik stem de coaching optimaal af op jouw hulpvraag en bied maatwerk want iedereen is uniek. Soms betekent dit halverwege een aanpassing van het traject als blijkt dat een coachingstechniek, instrument of interventie niet werkt. Alles in overeenstemming met jou. Ik beschik over meerdere coachtechnieken, interventies en instrumenten en sta altijd open voor nieuwe manieren en nieuwe vormen, ben creatief en denk out of the box.
De rode draad in mijn coaching is het door mij ontwikkelde BID model. Daarnaast ben ik gecertificeerd authentiek spreker en Register loopbaanprofessional, Noloc gecertifeceerd.

 

Voor wie?

Voor jou: Als je toe bent aan een volgende stap in je business, je leven of je werk.
Werkgevers met hart hun voor personeel want enthousiaste en vitale collega’s maken gezonde organisaties.

Sparren? Neem gerust contact met mij op.

Voor reviews?