Difference4you in vogelvlucht

17 juli 2006: Start vanuit een WW-uitkering op 53-jarige leeftijd. Twee van mijn eerste cliënten bedachten de naam “Difference”, omdat ze vonden dat ik het verschil maak. Met hun toestemming heb ik 4you toegevoegd.

2006 – 2010: Het bedrijf was booming.

2010: Zeer ingrijpende privé gebeurtenissen met als resultaat

2011: Een stevige burn-out, een pittige tijd, een wake-up call. Snelle herstel, mede door intensieve ademhalingsoefeningen, yoga & meditatie, de wil om mezelf te herpakken, geloof in mezelf en te leren.

Een persoonlijke ontwikkelingsproces, waarin ik leer dichter bij mezelf te komen.

2012-2017: Veranderingsprocessen op bedrijfsniveau en deelname aan jaargroepen om mijn bedrijf en mezelf naar een hogere level te tillen. Verdieping business coaching; Stress & burn-out coaching volgens de CSR methode; Rouw- en verliesbegeleiding (Herman de Mönnink), een trainersopleiding en een schrijf cursus.

2017: Een jaar van verdere verdieping; verdere concretisering van waar ik naar toe wil, afscheid op zakelijk niveau, nieuwe website i.s.m. een geweldige webdesigner, nieuwe diensten, nieuwe contacten, nieuwe uitdagingen op zakelijk niveau, in de media, het schrijven van blogs en nog veel meer.

 

Zoooooooooooo dankbaar

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van mijn cliënten en opdrachtgevers.

In het kader van persoonlijke effectiviteit start ik in september 2017 met twee zelf ontwikkelde workshops:

“Het mooiste dat je kunt zijn, is….. JEZELF!” en “Wat je ziet ben Jezelf”. Locatie en data nog nader te bepalen.
Om te vieren dat Difference4you 11 jaar bestaat geef ik voor de maand september een cadeaubon van 50% weg voor genoemde workshops.

 

Interesse?

Ga dan naar contact, vul je naam en emailadres in en vermeld bij onderwerp 50% cadeau 092017 workshop “Het mooiste dat je kunt zijn, is….. JEZELF!” of “Wat je ziet ben Jezelf. Overige informatie vermeld je bij bericht. Wees er snel bij. Het maximaal aantal deelnemers is 8.

Betaalt je werkgever de workshop, vermeld dan de contactgegevens van je werkgever bij bericht.

Na aanmelding neem ik contact met je op.

Warme groet,

     

Foto: Mariette Raap, Freelance tekstschrijver FNV Zelfstandigen

“A person who never made a mistake never tried anything new.”

Albert Einstein